Huğlu'da öğretmenler onuruna yemek programı

Beyşehir’in av tüfeği üretiminde dünya markası olan Huğlu Mahallesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yerleşim merkezindeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler onuruna yemek verildi.
Huğlu'da öğretmenler onuruna yemek programı

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından verilen yemekte yerleşimdeki okullarda görev yapan öğretmenler ile aileleri biraraya geldi.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, yemekte yaptığı konuşmada, tüm eğitim camiası ile Huğlu’da görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Tanık, bölgede farkındalık yaratmak amacıyla eğitime ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerinin altını çizerek, “Öğretmen ve öğrencilerimizin daha sağlıklı ve huzur dolu bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için Huğlulular olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü, bölgemiz için eğitim faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Hem öğretmenlerimiz, hem de öğrencilerimiz bizlerin bir emaneti, onların derdi her zaman için bizlerin de derdi olmuştur. Kooperatif olarak bu düzenlediğimiz yemek programı ile amacımız; Huğlumuzda güzel bir eğitim öğretim yılını geçirmekle birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle de eğitim camiamızın gününü kutlamak istedik. Bundan sonra da bu tür buluşmaları geleneksel olarak devam ettirmek arzusundayız. Bizler Huğlulular olarak hocalarımıza yalnız olmadıklarını hissettireceğiz inşallah.”dedi.