Hüyük ve Derebucak eğitime hazır

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Derbent, Hüyük ve Derebucak ilçelerine gitti.
Hüyük ve Derebucak eğitime hazır

İl Müdürü Murat Yiğit’in ilk durağı Derbent ilçesi oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Şener Özcan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit, kurum çalışanları ile hasbihal etti. 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yiğit, son olarak Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten’i makamında ziyaret etti.

İkinci olarak Hüyük ilçesine giden Murat Yiğit, ilk önce İlçe Kaymakamı Hasan Çimer ve Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’i ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Erdoğan Maden’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit, kurum çalışanları sohbet etti. İlçe genelindeki okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yiğit, Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi, Hüyük Kıreli Şehit Kadir Kayhan Ortaokulu ve Tolca Köy Yaşam Merkezi olarak açılması planlanan binada incelemelerde buludu. Son olarak Derebucak’a giden Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Bilal Akçay’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kurum çalışanları ile hasbihal etti. 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yiğit, ilçe Kaymakamı Ömer Levent Türk’ü makamında ziyaret etti.

Etiketler :