Huzur Otomotiv ailesi iftarda buluştu

Konya'nın yedek parçada öncü firması Huzur Otomotiv ailesi iftar organizasyonunda bir araya geldi.
Huzur Otomotiv ailesi iftarda buluştu

Tır, dorse ve treyler yedek parçası üzerine Konya'da hizmet veren Huzur Otomotiv ailesi, iftar organizasyonunda buluştu. Firma Sahipleri Mustafa Öztürk ile Faik Öztürk'ün birlikte düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

huzur-otomotiv-iftar-haberi-4.jpg

Kralin Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen iftarda Öztürk ailesi misafirlerle yakından ilgilendi.

huzur-otomotiv-iftar-haberi-1.jpg

Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirmek, yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek için bir fırsat olduğunu söyleyen firma sahiplerinden Faik Öztürk, "Birlik ve beraberliği artırmak ve Manevi hazzı yaşamak için Ramazan ayı önemli bir fırsattır. Bu fırsatı hep birlikte layıkıyla yerine getirebilelim diye yakınlarımızla iftar organizasyonumuzda bir araya geldik.

faik-ozturk-huzur-otomotiv-firma-sahibi.jpg

540 kişiden oluşan davetlimize geleneksel Konya pilavı ikram ettik. Hoşgörü, merhamet, birlik ve beraberlik duygularının öneminin daha iyi kavrandığı bu mübarek ayda açlığın, sefaletin, zulmün sona ermesi, barış ve huzur dolu bir dünyanın oluşması tüm Müslüman ve Türk Dünyasının ortak temennisidir. Bizler de Huzur Otomotiv ailesi olarak bu ayda sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

huzur-otomotiv-iftar-haberi-5-yeni.jpg

Davetimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür eder, birlikteliğimizin devam etmesini temenni ederiz." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

huzur-otomotiv-iftar-haberi-8-001.jpg

huzur-otomotiv-iftar-haberi-7-001.jpg

huzur-otomotiv-iftar-haberi-2-001.jpg

huzur-otomotiv-iftar-haberi-3-yeni.jpg

huzur-otomotiv-iftar-haberi-6-001.jpg

huzur-otomotiv-iftar-haberi-9-001.jpg

Etiketler :