Huzur Otomotiv'in geleneksel iftar organizasyonu gerçekleştirildi

Huzur Otomotiv'in her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonu bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti. Ramazan ayının birlikteliğin sembolü olduğunu söyleyen Firma Sahiplerinden Faik Öztürk organizasyonlarına katılım sağlayan tüm yakınlarına teşekkür etti.
Huzur Otomotiv'in geleneksel iftar organizasyonu gerçekleştirildi

Konya sanayisinde yıllardır hizmet veren ve tır, dorse ve treyler yedek parçasında öncü kuruluş haline gelen Huzur Otomotiv, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonunu bu sene de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Öztürk ailesinin Kavacık Mahallesinde bulunan bahçesinde yapılan iftar programına 500 kişi katılım gösterdi. Firma Sahipleri Mustafa Öztürk ile Faik Öztürk, organizasyonda davetliler ile yakından ilgilendi.

huzur-otomotiv-iftar-11.jpg

'RAMAZAN'IN BEREKETİNDEN FAYDALANIYORUZ'

Ramazan ayının birlikteliğin sembolü olduğunu söyleyen Huzur Otomotiv Firma Sahiplerinden Faik Öztürk, "Ramazan'ın bereketinden faydalanıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu sene de firmamız adına tüm ekibimizle birlikte 250 erkek, 250 de hanım kardeşlerimizle iftar programı düzenledik. Eş, dost ve yakınlarımızla bir araya geldiğimiz programımızda hem iftarımızı yaptık hem de sohbet etme imkanı bulduk. Programımıza katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, bu vesileyle Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

huzur-otomotiv-iftar-5.jpg

huzur-otomotiv-iftar-1.jpg

huzur-otomotiv-iftar-2.jpg

huzur-otomotiv-iftar-3.jpg

huzur-otomotiv-iftar-4.jpg

huzur-otomotiv-iftar-6.jpg

huzur-otomotiv-iftar-7.jpg

huzur-otomotiv-iftar-8.jpg

huzur-otomotiv-iftar-9.jpg

huzur-otomotiv-iftar-10.jpg

huzur-otomotiv-iftar-12.jpg

Etiketler :