Huzurlarınızda Oneplus 12, İşte dikkat çekici özellikleri

Amiral gemisi katili OnePlus 12’nin özellikleri ortaya çıktı.Önümüzdeki dönemlerde tanıtılması beklenen OnePlus 12 modelinin teknik özellikleri belli olmaya başladı. İşte detaylar
Huzurlarınızda Oneplus 12, İşte dikkat çekici özellikleri

Akıllı telefon sektörünün başarılı oyuncularından OnePlus, bu yılın başlarında vitrine çıkardığı OnePlus 11 modelinin halefi üzerindeki çalışmalarına son hız devam ediyor. Akıllı telefonla ilgili bugüne dek çok fazla iddia ve sızıntı ortaya çıkmadı. Bu nedenle akıllarda cihazın nasıl bir performans sunacağına dair birçok soru işareti vardı. Ancak bu durum kısa bir süre önce değişti ve sektörde sızıntılarıyla bilinen TechGoing tarafından OnePlus 12 modelinin kilit özellikleri sızdırıldı.

OnePlus 12 özellikleri nasıl olacak?

Önümüzdeki dönemlerde tanıtılması beklenen OnePlus 12 modelinin teknik özellikleri belli olmaya başladı. Sektörde sızıntılarıyla bilinen TechGoing, yaklaşan modelle ilgili yeni detayları paylaştı. Buna göre akıllı telefon SM8650 model numarasına sahip olacak ve önceki modellerde de olduğu gibi amiral gemisi özelliklerini kullanıcılara sunacak.

OnePlus 12 özellikleri nasıl olacak?

Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak. Bunun dışında cihazın kamera kurulumunda bizleri yeni bir periskop sensörü karşılayacak. Cihazda 2K çözünürlüklü 120 Hz yenileme hızı sunan AMOLED bir panel yer alacak. 150W hızlarında şarj olabilen 5.000 mAh’lik bir pilden beslenecek telefon, 50 Megapiksel Sony IMX9 serisi ana kamera, 50 Megapiksel ultra geniş lens ve 64 Megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto sensörleriyle gelecek.

Modelin tanıtım tarihi ise şu an için net değil. Ancak son raporlar bu yılın sonlarına doğru tanıtılacağını iddia ediyor.

Kullanıcılara fikir vermesi açısından geçtiğimiz aylarda tanıtılan OnePlus 11 modelinin teknik özellikleri şöyle;

  • Ekran: 6.7 inç QHD+ çözünürlüklü 120 Hz yenileme hızı sunan Samsung E4 AMOLED panel
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • RAM: 12/16 GB LPDDR5x
  • Depolama: 256/512 GB UFS 4.0
  • Batarya: 15W şarjı destekleyen 5.000 mAh
  • Ön Kamera: 16 Megapiksel selfie
  • Arka Kamera: 50 Megapiksel Sony IMX890 ana, makro görüş için ultra geniş lens ve otomatik odaklama desteğine sahip 48 Megapiksel Sony IMX581 ve 2x telefoto lensli 32 Megapiksel Sony IMX709 RGBW yardımcı sensör