İBB'den bir skandal hareket daha! Kepçe ile metrobüs parçalattılar!

Geçmişte metrobüs ve İETT otobüslerinin skandallarıyla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir skandala daha imza attı. Sosyal medyada yayılan videoda İBB'ye bağlı ekiplerin bir metrobüsü kepçe ile parçaladığı anlar pes dedirtti.
İBB'den bir skandal hareket daha! Kepçe ile metrobüs parçalattılar!

Daha önce birçok kez metrobüs ve İETT otobüslerinin kazalarıyla gündeme gelen İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) bir skandala daha imza attı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bir videoda İBB'ye ait bir metrobüsün belediye ekiplerince parçalatıldığı görüntüler yer aldı.

Geri dönüşüm sürecinin yaygın olarak kullanıldığı çağımızda sosyal medyaya yansıyan bir video hayrete düşürdü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir metrobüs, kepçe tarafından parçalandı.

GERİ DÖNÜŞTÜRMEK YERİNE PARÇALAMAYI TERCİH ETTİLER

Videoda İBB'ye ait kepçenin metrobüsü parçaladığı ve hiçbir geri dönüşüm hizmeti yapılmadığı görüldü. Phileas marka metrobüsün, İBB ekiplerince kepçe ile parçalanması kameralara yansıdı.

YOĞUN TEPKİ ÇEKTİ

İBB tarafından metrobüslerin neden parçalandığına dair bir açıklama yapılmazken, sosyal medyada kısa sürede yayılan paylaşıma yapılan yorumlarda, kamu malı olan metrobüsün farklı şekillerde değerlendirmek yerine parçalatılması yoğun tepki çekti.