İcardi hastaneye kaldırıldı

Mauro Icardi, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Maçta yüzünü yumruk yiyen Arjantinli yıldızın elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği bildirildi.
İcardi hastaneye kaldırıldı

OKAN BURUK: PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçtan sonra yayıncı kuruluşu yaptığı açıklamada hakemden yakındı:

"İlk yarı çok net bir penaltı pozisyonu demeyeceğim, penaltı vardı. Yumruk vardı. Boks ringlerinde olacak şekilde! Yumruk atıldı. Bunu biz uzak bir açıdan gördük aslında. Yayıncıyı da eleştireceğim. Bu görüntüyü net olarak çekememek, dünyanın seyrettiği bir derbi. Kamera sayısının azlığını yayıncı da düşünmeli. İnsanlar pozisyonu net göremedi. Bu kadar önemli maçta bunu göstermemek... Bu penaltıyı vermemek.

"HAKEME BAĞLAMAK İSTEMİYORUM"

VAR hakemine de TFF gerekli şeyi yapacaktır. Bunu görememek, verememek üzücü. Hakeme bağlamak istemiyorum. Biz de full yeterli bir oyun ortaya koymadık. İlk yarı net penaltı var. Sacha Boey'in kartında da rakibin darbesi var. Yumruk sallayan oyuncu aynı kartı görüyor. Komik bunlar. Dediğim gibi çok doyuramadık insanları futbola. Teknik adam olarak özür diliyorum. Burada kazanmak çok önemliydi. İki takım da kaybetmemenin değerli olduğunu düşündü."

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :