İftar sofraları sevgiyle kuruluyor

Konya’da iftar sofraları sevgiyle kuruluyor. Kardeş aileler, İyilik Sofrası iftar programında buluştu. Konya İl Müftülüğü ve Selçuklu İlçe Müftülüğü koordinesinde Buhara Nur Camii Şerife Girgiç Kız Kur’an Kursunda kardeş aileler, İyilik Sofrası projesi kapsamında iftar yemeği programı düzenlendi.
İftar sofraları sevgiyle kuruluyor

Programa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, kardeş aileler ve gönüllüler katıldı. Konya İl Müftülüğü ve TDV Konya Şubesi Kadın Kolları organizesinde Aydoğdu Ortatatlı Kuran Kursu öğrencilerine için de iftar programı gerçekleştirildi. Programa TDV Kadın Kolları Başkanı Gülperi Akça, Vaize Emine Enginar ve Kurs Öğreticisi Zehra Gözükara katıldı. Program sonunda öğrencilere eşarp hediye edildi. Ramazan boyunca iftar sofralarının kurulmaya devam edeceği ifade edildi.

‘DEPREMZEDELERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’

Tahir Büyükkörükçü Köyceğiz, Mevlana ve Ali Ulvi Kurucu yurtlarında da kalan depremzedeler de iftar sofrasında bir araya geldi. Zafer Sanayi Camii İmam Hatibi Muhammed Uçar öncülüğünde cami cemaati ve esnafın katkılarıyla gerçekleşen iftar programında depremzedelere hitap eden Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, müftülükler ve Din Görevlileri olarak daima depremzedelerin yanında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olacaklarını ifade ederek programa katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Programı organize eden Zafer Sanayi Camii imamı Muhammed Uçar'a, destek veren hayırseverlere ve yurtlarda görev yapan manevi danışmanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Program, Elmas Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahi ve dua ile son buldu.

Etiketler :