İki kuzeni ayıran gece! Bir ölü, bir ağır yaralı

Saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada otomobil park halindeki TIR'ın altına girdi. Olay yerine gelen ekipler 24 yaşındaki gencin cansız bedeniyle karşılaştı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde park halindeki TIR'a çarpan otomobildeki Cihan Özbay (24) hayatını kaybetti, kuzeni olan sürücü Şenol Özbay (23) ağır yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Muğla-Aydın kara yolu Bayır mevkisinde meydana geldi. Şenol Özbay'ın kullandığı 48 AYG 597 plakalı otomobil, park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İki kuzeni ayıran gece! Bir ölü, bir ağır yaralı

Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Cihan Özbay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Özbay'ın kuzeni otomobil sürücüsü Şenol Özbay ise ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özbay'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

İki kuzeni ayıran gece! Bir ölü, bir ağır yaralı

Cihan Özbay'ın cansız bedeni ise savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme