İl Müftülüğünde faaliyetler devam ediyor

Konya İl Müftülüğünde eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında etkinlikler ve vatandaşlarla buluşmalar da tüm hızıyla devam ediyor.
İl Müftülüğünde faaliyetler devam ediyor

Müftülükte görev yaparak naklen ayrılacak personellere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programına, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Birim Şefleri ve Kurum Personeli katıldı. Kahvaltı programında bir konuşma gerçekleştiren Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Hayatın ve zamanın su gibi akıp gittiğini, kamu hizmetlerini layıkı ile yerine getirmenin önemi ve bu hizmetleri yaparken çok dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek personele yönelik nasihatlerde bulundu. Müftü Öge, “Müftülüğümüzden naklen ayrılacak arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni görevlerinde başarılar dileriz” dedi. Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kelam Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Adnan Bülent Baloğlu, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’yi makamında ziyaret etti.

il-muftulugunde-faaliyetler-1.jpg

VATANDAŞLARLA BULUŞMALAR SÜRÜYOR

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Tekstil Pazarı Elmalı Hamdi Camiinde İkindi Namazını kıldırarak tekstil pazarı esnafını ziyaret etti. Tekstil Pazarı esnafları ile sohbet eden Öge, işlerinde kolaylıklar diledi. Etkinlikler kapsamında Çevreme Duyarlıyım Projesi kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mahmut Zengin ile Aynur Türkoğlu, Proje Koordinatörü SRamazan Akça ve beraberindeki heyet Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Çevreme Duyarlıyım Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. •SELÇUK ÖZKAN

il-muftulugunde-faaliyetler-2.jpg

Etiketler :