İlhan Palut: Dengeli bir maç olduğunu söyleyebilirim

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, GZT Giresunspor maçının ardından dengeli bir oyun oynadıklarını belirterek, "Oyunumuza bakarsak 1 puan almanın normal olduğunu düşünüyorum" dedi.
İlhan Palut: Dengeli bir maç olduğunu söyleyebilirim

Süper Lig’de Giresunspor’a konuk olan Konyaspor, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Teknik Direktör İlhan Palut, sahada Giresunspor’un agresifliğini gördüklerini ama net pozisyon anlamında şans tanımadıklarını ifade etti.  ‘İyi başladığımız bir lig vardı. İlk 4 maçlık periyotta bunu devam ettirebilme adına Giresun’a gelmiştik’ diyen İlhan Palut, ‘Burada tam aksine Giresun’un ilk 4 maçlık negatif anlamda bir periyodu vardı. Rakibimizin de buna kendi sahasına reaksiyon göstermek isteyeceğini biliyorduk. Buna bir yerde dur demeleri gerekiyor. Takımım genel anlamda iyi mücadele etti’ ifadelerini kullandı.  

‘NET POZİYON VERMEDİK’
Oyuna genel anlamda hakim olduklarını anımsatan Palut, ’Devre ortalarından sonra bahsettiğim Giresunspor agresifliğini sahada gördük. Ama bunun net pozisyon anlamında Giresunspor’a şans tanımadık. Bu bizim için savunma anlamında pozitifti ama negatif olarak kendi hücum standardımızın, kendi pas sayımızın, ceza sahasına girişimizin üçüncü bölge denemelerimizin altında kaldık. Sonuç olarak ben dengeli bir maç olduğunu oynadığımız oyuna bakarsak burada sonucun 1 puan olduğunu düşünüyorum. Artık hafta içi maçlar var. Hızlıca Trabzonspor hazırlıklarına başlayacağız’ diye konuştu.