İlhan Palut, Fenerbahçe maçını unutamıyor!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un geride kalan 2021-2022 sezonunu değerlendirdi. Genç teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulunurken, unutamadığı karşılaşmanın ise 1-0 yenildikleri Galatasaray maçı olduğunu kaydetti. Ligin negatif anlamda kırılma maçının ise Fenerbahçe karşılaşması olduğunu ve o maçı da hiç unutamadığını dile getirdi
İlhan Palut, Fenerbahçe maçını unutamıyor!

Youtube'da yayınlanan L1 üçgen kanalına konuk olan İlhan Palut, geride kalan sezon için ‘İstediğini kısmen de olsa başarabilmenin vermiş olduğu rahatlık içerisindeyim. Üniversite sınavının ertesi günü gibi. Belki en istediğiniz bölüme gitmemişsinizdir ama yine de istediğiniz bölümlerden birisini tutturmuşsunuzdur’ ifadelerini kullandı. Geçen sezon biter bitmez ekibine bir mesaj gönderdiğini hatırlatan Palut, ‘Konyaspor ve bizim kariyerimiz için bir fark yaratma sezonu olacak dedim. Konyaspor’u ve ekibimizi buna inandırdık. Güzel de bir sezon geçirdik’ dedi.

‘NEGATİF KIRILMA YAŞADIK’
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını unutamadığını ifade eden Palut, ‘Ligin kırılma anı bizim için Fenerbahçe maçında Pelkas’tan 88. dakikada yediğimiz gol. Bizim ikincilik yarışında negatif kırılma anıydı. Unutamadığım bir diğer maç ise deplasmanda yenildiğimiz Galatasaray karşılaşması. Konyaspor’un nasıl bir takım olduğunu, ne oynamaya çalıştığının kamuoyu tarafından anlaşılması, bizim de iyice özgüven yakalamamız açısından en kritik maçımızdı. Ligde ise kırılma anı Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanındaki geri dönüşü çok değerliydi. Hem Trabzonspor’a özgüven verdi, hem de rakiplerin şevkini kırdı’ diye konuştu.