İlhan Palut: Sahada dominant bir Konyaspor vardı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Yayıncı kuruluşa konuşan genç teknik adam, "Sahada dominant oynayan bir Konyaspor vardı" dedi.
İlhan Palut: Sahada dominant bir Konyaspor vardı

Trabzonspor maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Maçın ilk 10 dakikası iki takım için de sürprizlerle doluydu. Bu kadar analizden sonra 50. saniye gol yemeyi beklemiyorduk. Hamsik'in oralara girip ortalar yaptığını biliyorduk ama buradan gol yedik. Trabzonspor 10 kişi kalana kadar hemen takımın dengesi bozulmadı ve gol aramaya başladık. 90 dakika boyunca golü arayan, kovalayan, dominant oynayan bir Konyaspor takımı sahadaydı. Bazen kaliteli vuruşlar yapamamamız, bazen de Uğurcan'ın gerçekten ekstra performansı bugün sahadan 1 puanla ayrılmamıza neden oldu. Maçın geneline baktığımız zaman 2 puan kaybeden takımın biz olduğumuzu düşünüyorum. Bu istek, arzu, hücum futbolu ligin geneline yaydığımız zaman bizim için mihenk taşı olacaktır. Geçen hafta Giresun'da kendi hücumsal performansımızın altındaydık ama bugün hücumsal anlamda takımım ne yapılacaksa yaptı. Konyaspor'a geldiğimiz süreçten itibaren, Konyaspor zaten oyun disiplini gelişmiş bir takım ama eksik ne diye sorulacak olursa, hücumsal anlamda girişim eksiği olan Konyaspor takımı vardı. Geldiğimiz günden beri bunun üstüne eğiliyoruz. Bugün Trabzonspor 10 kişi de olsa bu rakamlara ulaşmak bizim için çok önemliydi" şeklinde konuştu.

Yedikleri gollerle ilgili Palut, "Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. Ahmet Çalık vurdu, Amir'in suratına çarpıp içeri girdi. Bazen futbolda her türlü sürpriz var, önüne geçemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :