İlhan Palut’tan dikkat çeken detay!

Süper Lig'in 4.haftasında Yeni Eskişehir Atatürk Stadı'nda lig lideri Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Konyaspor, hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör İlhan Palut’un oyuncularla tek tek saha içinde görüşerek hem taktik konusundan hem de moral açısından değerlendirmelerde bulunuyor.
İlhan Palut’tan dikkat çeken detay!

Süper Lig'in dörncü haftasında Yeni Eskişehir Atatürk Stadı'nda lig lideri Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Konyaspor, hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör İlhan Palut’un oyuncularla tek tek saha içinde görüşerek hem taktik konusundan hem de moral açısından değerlendirmelerde bulunuyor.

Yeşil-beyazlı takımda tüm gözler Pazartesi akşamı Eskişehir’de oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. Zorlu maça sıkı bir şekilde hazırlanan Konyaspor’da teknik patron İlhan Palut, yapılan antrenman öncesi futbolcuları ile saha kenarında mini mini toplantılar yapıyor.

45 yaşındaki teknik adam, zorlu bir fikstür sürecine girdiklerine dikkat çekerek futbolculardan tüm konsantrasyonlarını maçlara vermelerini istedi. Özellikle önce ki antrenmanda kaleci İbrahim Sehic, forvet Uche Ikpeazu ve sol bek Guilherme Sitya ile taktik konusunda fikir alışverişinde bulunan Palut, pas oyunu konusunda da oyuncularıyla istişarelerde bulunuyor.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

1.png

 Spor Muhabiri