İlhan Palut'tan mücadele sözü!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligde kötü bir yerde olmadıklarını söyledi. Oyun standardını yakalamaları durumunda başarının da geleceğini belirten Palut, “Her maçta rakibine karşılık vermek için sahada olan bir Konyaspor sözü veriyorum" dedi
İlhan Palut'tan mücadele sözü!

İlhan Palut, geride kalan 10 haftayı değerlendirdi. Palut, kötü bir yerde olmadıklarını ve daha iyisini de hak ettiklerini belirterek, “Kaybettiğimiz bazı puanla oyunun karşılığı olmadığı için beni üzdü. Galatasaray yenilgisi de çok üzdü. Giresun’dan ise 1 puanı almış gibi gördük. 10 maçlık performansımıza ve saha içindeki oyunumuza baktığımız zaman en az 2, belki 4 puan daha artımız olabilirdi. Yine de kötü bir puanda değiliz. İyi oyun bazı maçlar karşılık vermeyebilir ama orta ve uzun vadede bir oyun standardı mutlaka bir yere getirecektir. Biz de bunu hedefliyoruz” diye konuştu. 

'HER MAÇ İÇİN VAADİM VAR'
Takıma güvendiğini ifade eden genç teknik adam şunları söyledi: “Sezon sonundan ziyade her maç için vaadim var. Çünkü takımım bana bunu söyletiyor. Onların enerjisi ve konsantrasyonunu görebiliyorum. Önce iyi mücadele. Her maçta rakibine karşılık vermek için sahada olan bir Konyaspor sözü veriyorum. Kendi oyunundan ödün vermeyen, rakibe göre oyununu çok değiştirmeyip kendi benimsediği oyunu oynamak ana gayemiz. Bu da her maç puan almaya götürüyor bizi. Ligin bu noktalarında toplayabildiğimiz kadar puan toplamak amacındayız. Sıralama planı değil, her maçta en iyisini yapmak adına plan yapıyorum.”