İlhan Palut'tan mücadele sözü

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, cumartesi günü sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada iyi bir mücadele göstereceklerini belirtti. Palut, “Sahamızda iyi bir futbol, iyi bir mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Konyaspor’da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıkları Kayacık Tesisleri’nde devam ediyor.

Yeşil beyazlıların Teknik Direktörü İlhan Palut, siyah beyazlı takıma karşı galibiyet için sahaya çıkacaklarını dile getirdi.

Palut, “Beşiktaş maçıyla alakalı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hem kağıt üzerinde zor bir karşılaşma hem de sahada büyük bir mücadeleye sahne olacak bir maç. Eksiklerimiz Oğulcan Ülgün. Geçen hafta sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. İbrahim Sehic de hala takımla birlikte çalışmalara başlayamadı. Gün be gün takibini sürdürüyoruz. Şu anda durumu bugün bir maç olsa oynayacak gibi değil. Ligdeki genel pozisyonumuza baktığımız zaman belki zor yenilen takımız bir açıdan böyle değindirebiliriz ancak bir açından da kazanmakta zorlanan takımız. Her maçta sahaya kazanmak için çıkıyoruz, bu maçta da bu şekilde çıkacağız, bazen olmuyor. Yine kendi sahamızda iyi bir futbol, iyi bir mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız. Bugün taktik bir antrenman ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

konyaspor-antrenman.jpg

BİREYSEL SAVUNMA VURGUSU

Palut, “Gol yemediğimiz durumlarda bundan daha çok pozisyon veriyorduk ama bir şekilde rakipler değerlendiremiyordu, kalecimiz kurtarıyordu. Çok enteresan son iki maçta pozisyon vermedik. Sivas’ın hiç pozisyonunu hatırlamıyorum. Karagümrük’ün gollerden başka birde ofsayt pozisyonu var onun dışında kalemize yaklaşamadılar. Burada konsantrasyon derecemizi yukarı çekmemiz lazım. Hem takım savunması hem de sonuç olarak ne kadar takım savunması da olsa kalemizin önünde oluyor goller. Burada bireysel performanslarımızı yukarı çekmemiz gerekiyor. Hafta boyunca bunun çalışmalarını yaptık. Bugünde savunma çalışması yapacağız. Bunu çalışarak ve konsantrasyon seviyemizi yükselterek bunu çözümleyeceğiz. İki maçta 2’şer gol attığımız maçlardan berabere ayrıldık daha sonra deplasmanda 3 gol attığımız maçtan 1 puanla beraberlikle ayrılabildik. Bunu bir şekilde düzeltmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

‘3 PUAN İSTİYORUZ’

Beşiktaş maçına 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyleyen İlhan Palut, “Puansal anlamda son 9 maçın olumlu bir periyot olarak geçtiğini söyleyemem. Kimi maçlarda galibiyete yakın olan taraf bizdik ama olmadı. Bir şekilde 3 puanlı sistemlerde galibiyetler çok değerli. 2-3 galibiyet ve yakalanabilecek bir seri bizi sıralama olarak istediğimiz yerlere getirecek. İnsanları görüyorsunuz yenilmiyoruz diye oyalayacak halimiz yok. Kazanmak ve 3 puanlarla tanışmak istiyoruz. Önümüzdeki her maçı da bunu için fırsat olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

İlhan Palut'tan Beşiktaş maçı açıklaması

İlhan Palut'tan Beşiktaş maçı açıklaması

Etiketler :