İlhan Palut’tan şampiyonluk sözleri!

Süper Lig’in 13. haftasında Çaykur Rizespor’u 3-0’la geçen ve üst üste 4. galibiyetini alan İttifak Holding Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, “Şampiyonluğu kim istemez ki. Ben de isterim. Takımım zirvede kalsın, camiamız sevinsin. Bunu sonuna kadar kovalayacağız” dedi.
İlhan Palut’tan şampiyonluk sözleri!

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takım olarak hücumsal anlamda takımın kendi standardını yakaladığını ifade ederek, şunları söyledi: ''Maç öncesi beklediğimiz gibi şunu söylemiştim; Rizespor takımı bireysel oyuncu kalitesi  olarak, potansiyeli yüksek oyunculardan kurulu bir takım ve bugün Hamza hoca gerçekten birçok hücum silahını sahada birlikte kullandı. Biz zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın başında hemen 1-0 öne geçtik. Ondan sonra ilk yarı bilmiyorum, belki biraz daha kontrollü oynamak istedik ya da Rizespor zaten böyle hazırlanmıştı. İstediğimiz tempoya bir türlü ulaşamadık. İkinci yarı 10 dakikada böyle devam etti; ama 60'dan sonra tekrar oyunun hakimiyetini ele alıp, çok daha fazla pozisyona girerek, maçı kazandık. Hücumsal anlamda  kendi standardımızı bir şekilde yakaladık. Ama takım savunması anlamında bugün düşündüğümüzden çok fazla pozisyonu Rizespor'a verdik. Açıkçası futbol şansı yanımızdaydı. Gol yemeden bitirebildik. Rizespor gerçekten çok iyi mücadele etti. Bugün 3 puan için gerçekten çok mutluyum ama tabiİ ki eksikliklerimizin farkındayız."

‘SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ’

Bir gazetecinin şampiyonluk beklentisi sorusu üzerine Palut, ''Evet şampiyonluğu kim istemez ki. Ben de isterim. Takımım zirvede kalsın, camiamız sevinsin. Bunu sonuna kadar kovalayacağız. Ama hep söylüyorum. Biz dediğimizi yapıyoruz, birinci haftadan, ikinci haftadan itibaren. Alabileceğimiz en yüksek puan noktasına gelebilmek için her maça özel özel bakıyoruz ama  şunu da sorabilirsiniz; 'Ne zamana kadar maç maç bakacağız?' Bu da daha öncede söylediğim gibi ligin son üçte birlik dilimine girildiği zaman sıralamamız, puanımız bizi hangi hedefi işaret ediyorsa, korkmadan o hedefin peşinden koşacağız" 'diye konuştu.

Etiketler :