İlhan Palut'un 1 puan üzüntüsü

1-1 sona eren Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulunan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, üç puana bu kadar yaklaşmışken bir puana razı olmak hem kendisini hem de futbolcuları çok üzdüğünü söyledi.
İlhan Palut'un 1 puan üzüntüsü

İttifak Holding Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, 1-1 beraberlikle sona eren Kasımpaşa maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Palut, "Hem Kasımpaşa'nın ligdeki durumu hem de son haftalarda gelişen sonuçlarla bizim puan durumumuzu düşündüğümüzde, iki takım için de çok kritik maça çıktık. Maçın ilk on dakikası iyi bir başlangıç yaptık ama onuncu dakikadan sonra ilk yarı boyunca oyunu rakibe teslim ettik. İstediğimiz topa hakim olma süresini ve dengesini bir türlü elde edemedik. Bu durum Kasımpaşa'nın oyun içerisinde daha etkin kıldı. İkinci yarının ilk on dakikası itibariyle de bu durum devam etti. Biz, elli beşinci dakikadan sonra oyunu dengeledik. Kasımpaşa'ya bu anlamda karşılık verdik. Hem Kasımpaşa'nın oyun içi etkinliği, üçüncü bölge zenginliği azalırken, bizim bu noktadaki girişimlerimiz artmaya başladı. Çok kritik bir dakikada çok değerli bir gol bulduk” dedi.

‘BERABERLİĞE RAZI OLDUK’

İlhan Palut açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi, “Futbol, son dakikaya hatta son saniyeye kadar her türlü aksiyonun gelişebildiği bir oyun. Maalesef, aut atışımızdan sonra altı-yedi saniye içerisinde topu kalemizde gördük, beraberliğe razı olduk. Maçın geneline baktığımız zaman, beraberlik sahadan çıkabilecek bir sonuçtu ama üç puana bu kadar yaklaşmışken bir puana razı olmak hem ben hem de futbolcularımı çok üzdü. Yalnız bu kadar hızlı bir ligin oynandığı bu sezonda buna asla takılı kalamayız. Çarşamba günü itibariyle Pazar günü oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayıp, daha iyi bir Konyaspor izlettirmenin çalışmalarını yapacağız."