İlhan Palut’un mağlubiyet üzüntüsü

Galatasaray’a son dakikalarda 1-0 mağlup olan İttifak Holding Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, “Maç berabere dengede giderken, bizim istediğimiz tempoda giderken maalesef maçın sonlarına doğru yediğimiz golle buradan mağlubiyetle ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı.
İlhan Palut’un mağlubiyet üzüntüsü

İttifak Holding Konyaspor’un deplasmanda 1-0 kaybettiği Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Palut, son dakikalarda yenilen gole büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. İlhan Palut, "Galatasaray maçından en azından 1 puanla ayrılmayı düşünüyorduk, planlıyorduk. Maçın geneline baktığımız zaman, defansif anlamda istediklerimizi uygulayabildiğimiz bir maçtı. Galatasaray'ın maç boyunca net pozisyonu yoktu. Bu noktada planımız işledi. Fakat, özellikle kazandığımız toplardan sonra Galatasaray'ı eksik yakaladığımız zamanlarda son top tercihimizin, kalitemizin ya da son vuruş zamanlamamızın bir türlü istediğimiz gibi olmamasından dolayı ofansif anlamda istediğimiz etkinliği sağlayamadık” dedi.

‘OFANSİF ANLAMDA DAHA İYİ OLMALIYDIK’

İlhan Palut, “Maç berabere dengede giderken, bizim istediğimiz tempoda giderken maalesef maçın sonlarına doğru yediğimiz golle buradan mağlubiyetle ayrılıyoruz. Ofansif anlamda daha iyi olmamız gereken ama defansif disiplin anlamda takım disiplini anlamında iyi bir mücadele gösterdiğimiz bir gündü. Bu maçı burada üzülerek noktalıyoruz. Üç gün sonra belki de bizim adımıza ligin en önemli maçlarından birine çıkacağız ve yarın itibariyle hazırlıklarımıza başlayacağız." şeklinde konuştu.

Etiketler :