İlkokul öğrencileri masal kitabı yazdı
Beyşehir'de ilkokul 4. sınıf öğrencileri, kendi yazdıkları kısa masalları kitaba dönüştürdü.
Beyşehir'de ilkokul 4. sınıf öğrencileri, kendi yazdıkları kısa masalları kitaba dönüştürdü.
Beyşehir Gazi İlkokulu 4-A Sınıfı Öğretmeni Hüseyin Aras, ''Bizden Size Masallar'' ismiyle çıkacak olan masal kitabı konusunda yaptığı açıklamada, öğrencilerin çeşitli yetenek ve hayal güçlerinin ortaya çıkarılması amacıyla böyle bir çalışma başlatmayı başlattıklarını söyledi.
Masal kitabı çıkarmayı yıllardır hayal ettiğini, bunu gerçekleştirmenin bugüne nasip olduğunu ifade eden Aras, kitapta 31 masalın bulunduğunu, her öğrencinin bir tane masalının olduğunu belirtti.
Masalların öğrencilere ait fikir ve hayallerden oluştuğunu anlatan Aras, ''Bir yerden esinlenme veya kopya alma olayı asla olmadı. Öğrencilerimiz içinde şimdi çok güzel olmasa bile, ilerleyen dönemlerde bunları geliştirip, çok daha güzel eserler ortaya çıkaracak çocuklarımız mutlaka vardır'' diye konuştu.
Gazi İlkokulu Müdürü Yasin Sarıkaya ise masal kitabı fikrinin kendisine ilk söylediğinden itibaren her türlü destek konusunda öğrencilere söz verdiğini ifade etti. AA
Bakmadan Geçme
Konya'da trafiği rahatlatacak hamle! TÜMOSAN Kavşağı'nda temel atıldı
Konya Ovası'nda kayak keyfi
Yeni haftada Konya'da hava nasıl olacak?
Bugünkü Konya gündemi (26 Ocak 2026)
Konya merkezde motosiklet durağa çarptı, 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konyaspor'da senaryo değişmiyor: Son dakika beraberliği