Instagram çöktü mü? 'Akış yenilenemiyor' hatası

Instagram çöktü mü? Milyonlarca kullanıcı son birkaç saattir Instagram hesaplarında sorun yaşadıklarını dile getiriyor. Dünya çapında 2 milyara yakın kullanıcısı bulunan sosyal medya platformunda 'akış yenilenemiyor' hatası çıkıyor. Haliyle kullanıcılar, arama motorlarında 'Instagram çöktü mü?', 'Instagram nasıl güncellenir?' sorularını aratarak cevap arıyor.
Instagram çöktü mü? 'Akış yenilenemiyor' hatası

Sosyal medya devi Instagram birkaç saattir bir sorunla karşı karşıya. Dünya çapındaki milyonlarca kullanıcının çeşitli platformlarda dile getirdiği üzere sosyal medya uygulamasında bir hata mevcut. Bu hata nedeniyle kullanıcılar, akışlarını yani ana sayfalarını yenileyemiyor. Bu nedenle yeni gönderileri görmeleri imkansız hale geldi. 

Instagram akış yenileyemiyor hatası nedeniyle milyonlarca kullanıcı durumdan rahatsız olduklarını bildirdi. Ancak sosyal medya devinden henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. 

Bununla birlikte, kullanıcılar 'Instagram güncelleme nasıl yapılır?' sorusuna da cevap arıyor. Milyonlarca kişi, uygulamayı güncelleyerek sorundan kurtulmak istiyor. Ancak şu anda uygulamayı güncellemek de birçok kişi için çözüm olmadı. Yine de uygulamayı güncellemek isteyenler, iOS (iPhone) kullanıcısı ise App Store üzerinden, Android kullanıcısı ise Play Store üzerinden resmi uygulamayı bularak 'Güncelle' seçeneğine tıklayabilir.