İnstagram Ucuz Takipçi

İnstagram Ucuz Takipçi
İnstagram Ucuz Takipçi

 

Ucuz takipçi için iyi seçilmiş hashtagleri kullanın. İnstagram, gönderi başına 30'a kadar hashtage izin verir, ancak bu, 30'un tamamını koymanız gerektiği anlamına gelmez. Aslında, yaparsanız zararlı bile olabilir. Sosyal ağlarımızda iyi seçilmiş hashtagleri kullanarak, aynı ilgi alanlarına sahip herkesin sizi keşfetmesini sağlayabiliriz. Takipçi için işte tam da bu nedenle hashtaglerin nasıl doğru kullanılacağını bilmek ve hangilerinin önemli olduğunu bilmek önemlidir.

Ucuz takipçi için hashtag kullanacaksanız, konuyla alakalı olmaları daha iyi olur. Yani 30 rastgele hashtag koymayın çünkü koyabileceğiniz limit budur ve İnstagram algoritmasını olumsuz etkiler. Sürekli aynı hashtagleri kullanmak da iyi bir seçenek değildir. Bu şekilde sevdiğiniz insanlara ulaşamayacaksınızdır. Takipçi için anahtar, değişiklik yapmak, araştırmak ve gerçekten neyin işe yaradığını görmek önemlidir. Aynı en iyi hashtagleri tekrar tekrar kullanmak da bir sorundur çünkü bunlar herkes tarafından kullanılanlardır ve bu nedenle ucuz takipçi için öne çıkması da daha zordur.

Doğru Hashtag Nasıl Seçilir?

İnstagram ucuz takipçi için stratejinizde kullanacağınız hashtagleri ararken ve seçerken 2 yönü aklınızda bulundurun:

  • Beğenme oranı hedefleri;  İnstagram ucuz takipçi için bu hashtag, bir gönderi yerleştirip yükleyerek alınan beğeni oranı nedeniyle iyi bir hashtag olarak kabul edilir. Bu hız, seçilen hashtagin iyi olup olmadığını belirleyecektir.
  • Beğeni ve yorum hedefleri: Yani, İnstagram ucuz takipçi için o hashtagi kullanırken kaç kez beğeni ve yorum aldığınız önemlidir.

İpucu: İnstagram ucuz takipçi için yeni başlıyorsanız veya 5.000'den az takipçiniz varsa, çok popüler olmayan hashtagleri aramalısınız. Bunlar sayesinde daha büyük hesaplarla rekabet etmeyecek ve konumlanmanızı kolaylaştıracaksınız. İnstagram ucuz takipçi için stratejinize en uygun hashtagi bulmanıza yardımcı olacak çok faydalı bir web sitesi öneriyoruz: all-hashtag.

 

 

Görünürlüğünüzü Artırmak İçin İnstagram'da Hashtag'ler Nasıl Kullanılır?

İnstagram ucuz takipçi  özelinde daha fazla görünürlük ve dolayısıyla daha fazla takipçi elde etmek için İnstagram stratejinizde hashtag kullanırken, 2 konumu aklınızda bulundurun: biyografiniz ve hikayeleriniz. Önceki noktada bahsettiğimiz yönergeleri izleyerek 3 hashtag girmek için biyografinizden 150 karakter kullanın. Ancak burada işlerin değiştiği hikâyelere dikkat edin. Hikayelere yalnızca bir hashtag ekleyin. Bu gönderileri hashtaglerle doldurduğumuzda iyi bir görüntü vermez ve büyümemize yardımcı olmaz. Hikâyelerinizi hashtaglerle doldurmak iyi bir imaj yaratmaz ve büyümenize de yardımcı olmaz.

Yasaklanmış Hashtag'leri Kullanmayın

Ucuz takipçi  ile birlikte İnstagram'ın yasakladığı hashtagler vardır. Bunların ne olduğunu merak ediyorsanız Iqhashtaglerden öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte, hashtaglerin tüm konusu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Aula CM'den Hashtag'leri Sosyal Medya stratejinizde nasıl kullanacağınıza dair araştırma yapabilirsiniz. En iyi takipçilerinizi analiz edin ve belirleyin. İnstagram'da takipçi kazanmak için temel bir şey, sizi kimin takip ettiğini görmek önemlidir.

Bu, profilinize kimin eriştiğini ancak sizi takip etmediğini görmek anlamına gelir. Bunu yapmak için hem IOS hem de Android sürümlerinde REPORTS+ adlı ücretsiz bir araç vardır. Bu ve benzeri araçlar; kaybettiğiniz takipçileri, kazanılan takipçileri, sizi takip etmeyen takip edilen kullanıcıları, takip etmediğiniz takipçileri görmenize yardımcı olur. Ücretli sürümler ile çok ilginç bilgilere erişebilirsiniz. Profilinize henüz takipçi olmayan yeni ziyaretçileri görmeniz kolaylaşır. Deneyin ve takipçilerinizi onlar üzerinde daha fazla kontrole sahip olarak nasıl artırabileceğinizi fark edin.

 

İçerikleri Ne Zaman Yayınlayacağınızı Çok İyi Seçin

İnstagram'da ne zaman paylaşım yapacağınızı seçmek, daha fazla takipçi çekmek ve hepsinden önemlisi, topluluğunuzla etkileşimi geliştirmek için bir başka belirleyici faktördür. Ucuz takipçi  açısından takipçilerinizin nasıl olduğuna bağlı olarak Instagram'ın belirli alışkanlıkları ve kullanım saatleri olacaktır. Bu veriler bir hesaptan diğerine çok değişir, bu yüzden bunu ölçmek ve gönderilerinizde daha fazla takipçi ve beğeni almak için ücretsiz bir araç olarak Whentopost kullanılabilir. Bu uygulama hem Android hem de IOS için mevcuttur ve başlamak için İnstagram hesabınızı bağlamanız yeterlidir. Hızlı ve verimli bir şekilde Whentopost, içeriğinizi Instagram'a yüklemek için en iyi 3 zamanı size gösterecektir.

İnstagram'da Takipçi Satın Almak İşe Yarar Mı?

İnstagram veya herhangi bir sosyal ağda takipçi satın almak başarısızlığınızı artıracaktır. İnstagram söz konusu olduğunda, algoritması takipçilerinizin (ki bunlar takipçi satın alma söz konusu olduğunda neredeyse her zaman bottur) gönderilerinizle etkileşime girmemesini sağlar, bu nedenle görüntülemeleriniz azalır ve İnstagram sizi cezalandırır. İnstagram takipçi satın almak başarısızlığınızı artıracaktır. Bundan kaçının. 10.000 takipçi ve gönderi başına sadece 100 beğeni şeklindeki vaatlere kanmayın. Daha önce hesapların takipçi satın alıp almadığını gösterecek bir uygulama yoktu, ama şimdi var. Hesabınızdaki etkileşimi ölçen ve ayrıca takipçi satın alıp almadığınızı söyleyen sayfalar vardır:

  • igaudit.io; Bu web sitesi aracılığıyla bir hesabın sahte takipçileri veya botları olup olmadığını görebiliriz.
  • www.phlanx; Bu, takipçi kazanmanıza veya en azından sahip olduğunuz insanlarla olan etkileşimlerinizin ne olduğunu görmenize yardımcı olacak başka bir harika araçtır.

Ne kadar çok kullanıcı o kadar çok etkileşim normaldir. %2'den daha azına sahipseniz, bunun kötü olarak kabul edileceğini unutmayın. Yani bu %2'nin üzerinde kalırsanız hesabınızın ne kadar sağlıklı ve olasılıklarla dolu olduğunu göreceksiniz. Etkileşiminizi %2'nin üzerinde tutarsanız, hesabınızın ne kadar sağlıklı ve olasılıklarla dolu olduğunu göreceksiniz.

Herkese Açık veya Özel Bir Profiliniz Olsun

Profilinizi kapattıysanız ve insanlara içeriğinizi görme yetkisi vermeniz gerekiyorsa, takipçilerinizin doğrudan görmesini engellemiş olursunuz. Bu nedenle, yeni kullanıcılara kapıları açmak istiyorsanız, herkese açık bir profiliniz olduğuna bahse girmelisiniz. Şunu da bilmelisiniz ki, eğer bir şirket profiliniz varsa, onu kullanmanın temel şartı, herkese açık olmasıdır. Bu nedenle, iyi bir stratejiyle kişiselleştirilmiş bir profil kullanmayı seçerseniz, insanların içeriğinizi görmek ve ona erişmenizi istemekle ilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Taktiklerinizi dikkatlice düşünün ve her iki seçeneği de deneyin. Her hesap farklıdır ve yalnızca siz ve deneyiminiz daha fazla takipçi edinmenize yardımcı olacaktır. Yorum yapın, beğenin ve daha fazla kullanıcıyla etkileşim kurun. Her gün ve oldukça hızlı bir şekilde video yüklemek sizin için önemli olan bir şeydir ve İnstagram kullanıcılarıyla etkileşiminizi sağlar. Tabi ki tanımadığınız kişilerden beğeniler ve yorumlar alabilirsiniz. Bu, bir İnstagram takipçi büyüme stratejisi için çok önemlidir.

İnstagram Ucuz Takipçi için Zamanınızı Değerlendirin

Zamanınızı sektörünüzdeki liderlerin takipçilerini gözlemleyerek geçirin. Bu hesaplara katılın ve beğenin. Takipçi sayınızın her geçen gün nasıl arttığını göreceksiniz. Elbette duvarınızda çekici içeriklerin olması da çok önemli çünkü içeriğiniz üzerinde çalışmazsanız bu stratejiyi ne kadar kullanırsanız kullanın istediğiniz sonuçları alamazsınız. Farklı gönderi türlerini deneyin ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanları seçin. Duvarınızdan ayrılıp diğer hesaplarla etkileşim kurmak takipçi sayınızı artırmanıza yardımcı olacaktır.

Ayrıca, duyguları uyandıran içeriğin daha yüksek katılım sağladığını unutmayın, bu nedenle stratejinize duygusal pazarlamayı dahil etmek önemlidir. Çok iyi ve etkili bir çözüm, İnstagram ile cep telefonunuzdan değil, Mac veya PC'nizden çalışabilmektir.  Takipçileri çekmek için yarışmalar düzenleyin. Yarışmalar ve eşantiyonlar düzenlemenin faydalarından biri, takipçileri çok hızlı bir şekilde büyütme yeteneğidir ve hepsinden iyisi, öne çıkan veya trend olan gönderiler bölümünde görünmenize olanak tanır.

Sende instagram ucuz takipçi satın almak istiyorsan hemen tıkla ve ucuz instagram takipçi satın al : https://takipcidukkani.com