iPhone 15 Pro ekran yanığı sorunuyla gündemde!

iPhone 15 serisinin sorunları dur durak bilmiyor.
iPhone 15 Pro ekran yanığı sorunuyla gündemde!

Apple’ın son lansmanı sırasında tanıttığı iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, birçok yeni özellik ve yüksek performansları ile beğeni topladı. Ancak, zaman içinde bu yeni cihazlarla ilgili birçok sorun ortaya çıktı. Şimdiyse bazı kullanıcılar şimdi de ekran yanması sorunu yaşadıklarını bildiriyor. iPhone 15 Pro ekran yanığı sorunu da listeye eklendi!

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max Kullanıcıları Ekran Yanığı Sorunuyla Karşı Karşıya!

Ekran yanığı, bir görüntünün uzun süre boyunca ekranda sabit kalması sonucu ekranın belirli bir bölgesinde meydana gelen kalıcı renk değişikliğini ifade ediyor. Bu sorun, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max gibi cihazlarda kullanılan OLED ekranlarda zaman zaman görülebilen bir durum.

Reddit ve Apple’ın destek forumları gibi platformlarda bazı kullanıcılar, ekran yanması sorununu rapor ettiler ve kullanıcı arayüzü öğelerinin hayalet gölgeler olarak göründüğü ekran görüntülerini paylaştılar. Klavye gibi sık kullanılan bazı öğelerin ekranda yer ettiği görülüyor.Bu sorunu yaşayan bir kullanıcı, telefonunu günlük işlerini yapmak için kullandığını ancak ana ekranının ve bir YouTube videosunun öne çıkan görselinin ekranda yer ettiği bir fotoğrafı Reddit üzerinde paylaştı. Benzer bir başlık altında yorum yapan bir başka kullanıcı ise ekranında hayalet bir klavye görüntüsü olduğunu dile getirdi.