iPhone 15 Pro'dan mutsuz başarı!

Apple'ın yepyeni amiral gemisi iPhone 15 Pro ve Pro Max, Apple'ın en kötü inceleme puanına sahip telefonları oldu. Kullanıcılar Pro'ları beğenmedi.
iPhone 15 Pro'dan mutsuz başarı!

Apple'ın yepyeni amiral gemisi iPhone 15 Pro ve Pro Max, Apple'ın en kötü inceleme puanına sahip telefonları oldu. Kullanıcılar Pro'ları beğenmedi.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 15 Pro, kendini tüketicilere beğendirememiş gibi görünüyor. PerfectRec adlı bir araştırma şirketi tarafından yapılan yeni bir inceleme, iPhone 15 Pro’nun Apple’ın şimdiye kadarki en düşük değerlendirme puanına sahip premium telefonu olduğunu gösteriyor. Apple bu sefer ölçüyü tutturamadı.

iPhone 15 Pro Kendini Tüketicilere Sevdiremedi

Bu inceleme, 690.000’den fazla kullanıcı incelemesinin analizine dayanıyor ve ilginç sonuçlar sunuyor. İlk tüketici incelemelerine göre iPhone 15 Pro’nun önceki model iPhone 14 serisinden daha düşük bir değerlendirme aldığı görülüyor.

Ancak, yine de olumlu bir taraf bulunuyor. Tüketicilerin %73’ü hala iPhone 15 Pro’yu beş yıldızla değerlendirdi ve bu oran, önceki iPhone 14 Pro modeli için %76’ya göre hafif bir düşüş gösteriyor. Bu, iPhone 13 Pro modelinin %84’lük zirvesinin gerisinde olsa da olumlu bir geri dönüş olduğunu gösteriyor.

İlginç bir şekilde, iPhone 15 Pro modelleri titanyum çerçeve, A17 Pro çip, USB-C bağlantı noktası ve iyileştirilmiş kameralar gibi çeşitli geliştirmeler sunmasına rağmen aşırı ısınma veya şarj sorunları gibi bazı önemli sorunların kullanıcıları düşük puan vermeye itmiş olabileceği düşünülüyor.

Diğer yandan, temel iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri iPhone 14 serisine göre daha olumlu geri dönüşler aldı. İncelemelerin sırasıyla %76’sı ve %78’i bu modellere beş yıldız verdi. Bu, temel modellerin yeni tasarım, geliştirilmiş kameralar, USB-C bağlantı noktası ve A16 Bionic çip gibi belirgin iyileştirmeler sunmasından kaynaklanıyor olabilir.