İranlı Reza, evinde bıçaklanarak öldürüldü; 4 Afgan tutuklandı

Eskişehir'de İran uyruklu Reza Feyza (52), oturduğu evde, kentte kağıt toplayan Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 4 şüpheli ile onlara saklanmalarında yardım ettiği belirlenen aynı ülke vatandaşı 2 kişi polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin, para meselesi yüzünden çıkan tartışmada Reza Feyza'yı öldürdüğü tespit edildi. Adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.
İranlı Reza, evinde bıçaklanarak öldürüldü; 4 Afgan tutuklandı

Tepebaşı ilçesine bağlı Eskibağlar Mahallesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında kalan İran uyruklu Reza Feyza, pazar günü evinde ölü bulundu. Yapılan incelemede Feyza'nın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerin kentte kağıt toplayan ve Reze Feyza ile para meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu belirlenen Afganistan uyruklu Muhammed İsrar K. (21), Zemar Z. (23), Rohullah K. (16) ve Mohammad Bais G. (20) olduğunu tespit etti.

İranlı Reza, evinde bıçaklanarak öldürüldü; 4 Afgan tutuklandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheli ile onlara kaçmasında ve saklanmasında yardım ettiği belirlenen aynı ülke vatandaşı Shah Ahmed N. (21) ile Sultan Sangari M.'yi (19) yakalayarak gözaltına aldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 6 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İranlı Reza, evinde bıçaklanarak öldürüldü; 4 Afgan tutuklandı

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Eskişehir'de İran uyruklu Reza Feyza'yı (52) oturduğu evde bıçaklayarak öldürdükleri suçlamasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Afganistan uyruklu şüpheliler Muhammed İsrar K., Zemar Z., R.K. (16) ve Mohammad Bais G. tutuklandı. Şüphelilere kaçmalarında ve saklanmalarında yardım ettiği belirlenen Shah Ahmed N. ve Sultan Sangari M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etiketler :