İş hayatını kolaylaştıran yeni nesil bilgisayarlar

Son on yıldan bu yana şirketlerin gündemlerindeki en önemli konuların başında "Dijital Dönüşüm" geliyor. Pek çok şirket bu alana yatırım yapsa da tam anlamıyla dijital dönüşümü hayata geçiremedi.
İş hayatını kolaylaştıran yeni nesil bilgisayarlar

Son aylarda gündemde olan Covid 19 ile birlikte gelişen süreç bu konuda önemli bir dönüm noktası oldu. Uzaktan çalışma sistemine uyumlu yeni nesil bilgisayarlar ise iş hayatını kolaylaştırmada önde geliyor.

Uzaktan çalışma sistemine uyumlu ürünleriyle dijitalleşme sürecini hızlandıran Casper, yeni nesil bilgisayarları, yerinde üretimi, lojistik ve teknik servis hizmetleri ile iş hayatını kolaylaştıran kurumsal çözümler sunmaya devam ediyor.

Yeni nesil iş bilgisayarlar

Üretkenliği ve motivasyonu artırmanın önemi, çalışanların başarısı, teknolojik ve dijital çözümlerin verimliliğine bağlı. Bu anlamda tüm kurumların ve kullanıcıların iş yaşamlarını sorunsuz sürdürmeleri, tüm teknoloji çözümleri sunan şirketler için öncelikli önem taşımaktadır. İş hayatını kolaylaştıran teknolojilerin başında iş bilgisayarları geliyor. İş bilgisayarlarının ergonomik, işlevsel ve performanslı olması önem kazanmakta.

Casper'ın yeni ürünü X400 iş hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyor. Casper Nirvana X400, yüksek performans sunan güncel işlemcileri, günümüz trendlerini takip eden ince çerçeve ve tasarımı, ultra hafifliği, inceliği, 14 inç ve 180 derece açılabilen ekranı ile şirketlerin dijitalleşme sürecinde yeni deneyimler sunmayı vadediyor. Uzun ömürlü pili, yüksek depolama alanı, yeni nesil işlemcileri ve yüksek bağlantı hızı ile günümüz iş hayatında daha üretken olmak isteyenler için geliştirildi.

Daha mobil, daha esnek:

Yeni ürünleri ile ilgili bilgi veren Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay, "Çalışma hayatı şekil değiştiriyor. Biz de Casper olarak buna uygun olarak mekân bağımsız ürünler geliştiriyoruz. Çoğu şirket masaüstü bilgisayarlar kullanırken, Covid 19'un başlamasıyla birlikte evden çalışma sürecine hazır değillerdi. Evden çalışmaya olanak sağlayacak yeni ürünler ve üretim biçimleri geliştiriyor, şirketlerin dijital dönüşüm sürecine fayda sağlamaya çalışıyoruz. Nirvana X400, mekân bağımsız, ergonomik, gün boyu dayanan pil çözümleri ile rahat çalışılabilecek bir ürün. Casper kurumsal ürünlerinin temel özelliklerinden biri de güvenlik konularında şirketlere pozitif fayda sağlamasıdır. Avrupa'nın en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper'da bilgisayarlar elektriksiz ortamda işlemci ve RAM performansı kaybı olmadan üretiliyor. Kurumsal iş ortaklarımıza sunduğumuz "Yerinde Servis" hizmetimizle, herhangi bir teknik sorun karşısında ürünlerimizin bakım ve servislerini 24 saat dolmadan yerinde çözüyoruz. Ayrıca şirketlere ürünlerin performanslarını artırıcı çözümler sunmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

İş hayatını kolaylaştıran yeni nesil bilgisayarlar