Isaac Thelin Konyaspor'a doğru

Konyaspor, daha önce Kasımpaşa’da da forma giyen Anderlecht’in İsveçli golcüsü Isaac Thelin ile 2+1 yıllığına anlaştı. Oyuncunun hafta içerisinde Konya’da olması bekleniyor
Isaac Thelin Konyaspor'a doğru

Anadolu Kartalı’nda heyecanlı bekleyiş son buldu. Yeşil-beyazlılar, 29 yaşındaki İsveçli golcü Isaac Thelin ile 2+1 yıllığına anlaştı. Deneyimli forvet ülkesinin milli takım kampından özel izin alarak tarifeli uçakla İstanbul'a geldi. Konyasporlu idareciler de İstanbul'a gitti. İstanbul'da son detayları konuşan taraflar, masadan el sıkışarak kalktı. 

MİLLİ MAÇTAN SONRA GELECEK
Çarşamba günü deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak İsveç, karşılaşmanın ardından Thelin’i Türkiye’ye gönderecek. Thelin’in hafta içerisinde Konya’ya gelerek takıma katılması bekleniyor. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa ile Süper Lig'de 9 gol, 2 asistle oynayan golcü oyuncunun bonservisi Belçika ekibi Anderlecht'te bulunuyordu. Sıkı pazarlık sonrası oyuncuyu Konyaspor’a kazandıran yönetimin Thelin’den beklentisi bir hayli fazla.

YENİ ZLATAN OLARAK GÖRÜLÜYOR
2015 yazında Isaac Thelin, isminin Türk takımlarıyla anıldığı dönemde “Yeni Zlatan” olarak lanse edilmişti. İsveç’in yerel medya organları da, çeşitli haberlerle Zlatan’dan sonra boşluğu Isaac Thelin’in dolduracağını ifade etti.  Golcü oyuncu, kariyerinde İsveçte Norrköping ve Malmö, Fransa'da Bordeaux, Belçika da Anderlecht ve Waasland Beveren, Almanya'da Bayer Leverkusen ve son olarak Türkiye'de Kasımpaşa formalarını giydi.

Veli Özkan - Yeni Haber Gazetesi