İsmail Kartal: Her gelen top gol oldu!

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Biz bugüne kadar rakibe az pozisyon verdiğimiz için takım savunmamızla övünüyorduk. Ama bugün her gelen top gol oldu" ifadelerini kullandı.
İsmail Kartal: Her gelen top gol oldu!

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-3 mağlup oldukları MKE Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bu maçtan ders çıkaracaklarını belirten deneyimli teknik adam, "Biz bugüne kadar rakibe az pozisyon verdiğimiz için takım savunmamızla övünüyorduk. Ama bugün her gelen top gol oldu" dedi.

En az beraberlik çıkarabilecekleri maçtan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten İsmail Kartal, "Buraya kazanmak için gelmiştik. Maça iyi başladık. Durup dururken, defans hattımızdaki anlaşmazlıktan dolayı arkaya oyuncu kaçırdık ve gol yedik. Sonra telafi ettik. 2 sefer öne geçtik. Deplasmanda 3 gol attık. 3 gol atıp deplasmanda öne geçiyorsanız ve 4 gol yiyorsanız bu biraz sorgulanması gerekir. Biz bugüne kadar rakibe az pozisyon verdiğimiz için takım savunmamızla övünüyorduk. Ama bugün her gelen top gol oldu. Hatta rakibe bir kaç tane daha pozisyon verdik. Bunu mutlaka hafta içi oyuncularımla beraber gözden geçireceğiz. Sonuçta seyri güzel maç oldu ama bugünkü oyunumuzun karşılığında en az 1 puan almalıydık. Son dakika bir penaltıyla mağlup olduk. Önümüze bakıyoruz. Bundan ders çıkarmalıyız. Bir maçta 3 gol atıp 4 gol nasıl yedik irdeleyeceğiz. Rakibi de tebrik ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ