İsmail Kartal'dan 10 kişilik Beşiktaş'a mağlubiyet yorumu: Sonuçta Beşiktaş çok kalitei bir takım

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın büyük bir kısmında 10 kişi mücadele eden Beşiktaş'a 1-0 mağlup olmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Beşiktaş takımı bugün 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi" dedi.
İsmail Kartal'dan 10 kişilik Beşiktaş'a mağlubiyet yorumu: Sonuçta Beşiktaş çok kalitei bir takım

Konyaspor'un 1-0 kaybettiği Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, "Bugün maça 11'e 11'ken iyi ve dengeli başladık. Beşiktaş'tan bir oyuncu atıldı. Atıldıktan sonra oyunun bir bölümünün kontrolünü ele aldık. Daha sonra Beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen ilk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolünü ele geçirdi. Sonra ikinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyunu dengeledik. Önde baskı kurmaya çalıştık. Ama sonuçta Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Beşiktaş takımı bugün 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi. Daha çok maçı kazanmak için ortaya irada koydu. İyi mücadele ettiler. Kaybettik, 10 kişilik takıma kaybetmek üzücü, ama karşımızdaki takım da Beşiktaş. Onları tebrik ediyorum" dedi.

Bir karar almayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine ise Kartal, 'Ben burada bir karar almayı düşünecek durumda değilim. Yönetimden böyle bir karar gelirse saygı duyarım" ifadelerini kullandı.