İsmail Kartal'dan kırmızı kart açıklaması!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ı 4-3 mağlup eden İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör İsmail Kartal mücadelenin ardından açıklamalar yaptı. Kartal, "Antrenörlük hayatımda ilk defa kırmızı kart gördüm. Ben bunu hak etmedim" dedi.
İsmail Kartal'dan kırmızı kart açıklaması!

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-3'lük Galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal açıklamalarında şunları kaydetti: "Maçtan önce çok açık ve net açıklamalarda bulundum. Galip gelmek için mücadele ediyoruz. Konyaspor olarak biz bugün bulunduğumuz yeri haketmediğimizi söylemiştim. Kazandığımız maçların hepsini hak ederek kazandık. Oyuncularım çok disiplinli mücadele ediyorlar. Yaşadığımız sakatlıklar bizi zor duruma soktu. Sakat oyuncularımızın aramıza döndüğünde güçlü bir Konyaspor olarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

‘BİZİM DE CANIMIZ YANIYOR’

Kartal, “Antrenörlük hayatımda ilk defa kırmızı kart gördüm. Ben bunu hak etmedim. Biz de insanız, hastalıklarla mücadele ediyoruz. Bizim de canımız yanıyor. Hakemlerin duyarlı olmalarını bekliyorum. Çok güzel haklı bir galibiyet elde ettik.  Hakeme 'Bu karar ağır oldu, yazıklar olsun' dedim. Kırmızı kart gördüm. Ben hayatıma ne kendime küfrettirdim, ne de başkasına küfrettim. Sadece hakeme, "Bizim de emeklerimiz var, bu ağır oldu, yazıklar olsun" dedim. Kırmızı kart gösterdi. Ben bunu hak etmedim. Hayatımda ilk defa kırmızı kart görüyorum ben. Koskoca şehri temsil ediyorum" şeklinde konuştu.