İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu: Üzerimizde şanssızlık var!

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybeden İttifak Holding Konyaspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonu yaptığı açıklamada, "Birden bire beklemediğimiz goller yedik. Şanssızlık mı, kısmetsizlik mi üzerimizde birkaç haftadır böyle şeyler var" dedi.
İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu: Üzerimizde şanssızlık var!

İsmail Kartal, "Maçın kırılma anı, karşılaşmanın hemen önünde Kaleci İbrahim Sehic'in sakatlanması oldu. Onun sakatlanmasıyla birlikte takımda moral bozukluğu oluştu. Öncelikle maçta Abdülkadir'in ayağının kırılmasından dolayı hem kendisine hem de Trabzonspor camiasına geçmiş olsun diliyorum. Şanssız sakatlık olsa da oyuna iyi başladık. 2-3 tane net pozisyonlarımız oldu. Trabzonspor'un hiç pozisyonu yoktu. Daha sonra beklemediğimiz bir gol yedik. Bir anlık gecikmeli kademeyle devre 1-0 geride bitti" ifadelerini kullandı.

'BEKLEMEDİĞİMİZ GOLLER YEDİK'

Üzerlerinde şanssızlık olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "İkinci yarıya baktığımız zaman dengeli giden bir oyun vardı. Birden bire beklemediğimiz goller yedik. Şanssızlık mı, kısmetsizlik mi üzerimizde birkaç haftadır böyle şeyler var. Ama oyunun geneline baktığımız zaman iyi başlayan bir takımımız vardı. İstatistiklere baktığımız zaman Trabzonspor'dan daha fazla şut atmışız. Onların topla oynama yüzdesi bizden biraz fazla. Akabinde baktığınız zaman Trabzon deplasmanında oynayan Konyaspor olarak 6 tane korner attık. Ev sahibi takımın 1 tane yok. Ama 3-1 mağlup olduk. Bunu skor olarak gerçekten hak ettik mi orası önemli. Trabzonspor'un bizden avantajlı tek yönü vardı. Daha iyi pas yaptılar. Biraz daha son vuruşlarda becerikliydiler. Sonuçta kaybettik. Oyuncularımızla toparlanacağız. Antalya maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

YENİ HABER