İstanbul'a giriş çıkışlar durdu

Trakya’dan sonra Anadolu’dan da İstanbul'a girişler büyük oranda durduruldu. Kentte, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar yarın 08.00’e kadar, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşlar ise 25 Ocak saat 04.00'e kadar durduruldu.
İstanbul'a giriş çıkışlar durdu

İstanbul'da kar etkisini iyice artırdı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre yağışın akşam saatlerinde yoğunlaşacağını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre, Anadolu tarafından İstanbul'a gidecek araçlar için Sakarya'dan itibaren bütün araç trafiği, Kocaeli'den yalnız ağır taşıt trafiği, Yalova'dan ise İstanbul ve İzmir istikametine seyredecek tüm araçların trafiği durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıklamıştı. 

Yerlikaya, açıklamasında, "Kıymetli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur" ifadelerine yer verdi. Uçuşlar 04.00'e kadar durduruldu

Ulaşımda da zaman zaman aksamaların meydana geldiği şehirde, uçak seferlerinden bazıları iptal edildi. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda bazı uçuşlar ertelendi.

İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar 25 Ocak saat 04.00'e kadar durduruldu.