İstanbul'da tramvayın altında kalan kişi hayatını kaybetti

İstanbul Fatih'te tramvayın çarptığı kişi yaşamını yitirdi.
İstanbul'da tramvayın altında kalan kişi hayatını kaybetti

Topkapı tramvay Yolu'nda demir korkuluklar üzerinden atlayarak raylardan yolun karşısına geçmeye çalışan adama tramvay çarptı. Tramvayın altında kalan adam hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle durdurulan seferler ise ekiplerin çalışması sonrası normale döndü.

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattının, Topkapı- Pazartekke tramvay durağı arasında saat 15.00 sıralarında raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. 79 yaşındaki Muzaffer Savaş tramvay yolunun kenarında bulunan demir korkulukların üzerinden atlayarak karşı tarafa geçmeye çalıştı. Savaş, demirlerin üzerinden atladığı sırada kedisini görmeyen vatman ani fren çekicini kullansa da duramadı. Savaş tramvayın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tramvayın çarptığı Muzaffer Savaşı sıkıştığı yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Savaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Kaza nedeniyle tramvay yolunda seferler bir süre durduruldu. Ekiplerin, olay yerindeki çalışmalarının ardından seferler normale döndü.

Kaza nedeni ile Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :