İşte Konya’nın en hızlı gelişen mahallesi! İlçenin en büyüğü

Konya’nın en hızlı gelişen mahallesi, sosyal alanlarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda ilçenin en büyüğü olma özelliğini de taşıyor. İşte tüm detaylarıyla o mahalle!
İşte Konya’nın en hızlı gelişen mahallesi! İlçenin en büyüğü

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı olan Ulubatlıhasan Mahallesi, 35 bin nüfusu ile bölgenin en büyük mahallesi olma özelliğini taşıyor. Konu hakkında detaylı bilgi veren Ulubatlıhasan Mahalle Muhittin Cırık, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

20230909aw026492-0.jpg

‘BÜYÜK PARKLAR VAR’

Mahallede bulunan birçok parkın yanında büyük parklarla da ön plana çıktıklarını belirten Cırık, “Karatay ilçesinin en büyük mahallesiyiz. Güncel nüfusumuz şu anda 35 bin. 37 bin metrekare Ulubatlıhasan Parkımız var. Aynı zamanda 27 bin metrekare de Trafik Parkımız bulunuyor. Bu parklar yan yana bulunuyor. İkisi de oldukça büyük, mahalle halkımıza hizmet eden parklarımızdandır.” şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2023-11-10-141937.png

‘EN HIZLI GELİŞEN MAHALLEYİZ’

En hızlı gelişen mahalle olduklarını dile getiren Cırık, “Biz çalışmaya devam ediyoruz. Mahalle halkımız da oldukça memnun. Kendim de 41 yıldır burada oturuyorum. Bu yüzden mahalle hakkında tüm sorumluluklarımı biliyorum. En hızlı gelişen mahallelerden biriyiz. Zaten pilot mahalle olarak da seçildik. Yeraltı çöp konteynerleri da ilk bizim mahalleye kuruldu. Oldukça temiz, huzurlu bir mahalle. Kendim de sürekli olarak mahallede geziyorum. Herhangi bir sorun varsa anında çözüme kavuşturmak bildiriyor, uğraşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-gorsel-2023-11-10-saat-12-32-44-ff0c04a8.jpg

‘UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Mahalle halkı için çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Cırık, “Dönüşüm projemiz bitmek üzere. Yıkılacak son 5 müstakil evimiz kaldı. Müteahhitler kentsel dönüşüm konusunda anlaşırlarsa oraya da yeni apartmanlar yapılacak. Birkaç gün sonra da asfalt çalışmalarımız tamamen bitecek. Artık asfalt yapılacak bir alan kalmadı. Her şeyi tamamladık. Belediyemizden, devletimizden çok memnunuz. Hep birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

whatsapp-gorsel-2023-11-10-saat-12-32-44-6ea65cc0.jpg

Diğer Konya Mahalleleri için tıklayınız!

 Muhabir
Etiketler :