İYİ Parti'den işçilere 'oy' tehdidi

Geçtiğimiz hafta Turgutlu'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Meral Akşener'i desteklemeyeceğini söyleyen vatandaşları azarlayan İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat bu kez de işçileri tehdit etti.
İYİ Parti'den işçilere 'oy' tehdidi

Geçtiğimiz günlerde Turgutlu ziyaretinde vatandaşları "Oy atma gözüne gözlük tak" sözleriyle azarlayan İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat yeni bir skandal görüntüyle gündeme geldi.

'Ya biat edeceksiniz ya da sistemi değiştireceksiniz'

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikaya giden İYİ partili Sunat, etrafına topladığı işçileri tehdit etti. Sunat şunları söyledi:

"Bu seçimde sistemi değiştirmek için oy kullanın. Sistemin değişmesi lazım bu ülkede. Eğer sistem değişmezse sizin geleceğiniz yok. Ya biat edeceksiniz her şeye evet diyeceksiniz, her şeyi kabul edeceksiniz ya da karar verip bu sistemi değiştirmek için hepimiz vicdanımızın sesine kulak vereceğiz. "

Türkiye'yi karalamaya çalıştı

Türkiye'yi karalamaya çalışan Sunat konuşmasının devamında şöyle konuştu:

"Kim gelirse gelsin bu sistemle Türkiye yönetilirse Türkiye'nin geleceği yok. Onun için yatırımcı gelmiyor. Hukuk devleti değiliz. Nasıl güvensin gelsin yabancı yatırımcı ülkeye. Yerli yatırımcı önünü görmeden nasıl yatırım yapsın, nasıl istihdam alanı sağlasın insanlara."

Etiketler :