Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'den Konya’yı ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Konya’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Konya İl Jandarma Komutanlığı, Konya Valiliği ve Şehit Ailelerini ziyaret eden Çetin son olarak İl Emniyet Müdürlüğü'yle Konya programını sonlandırdı.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'den Konya’yı ziyaret

Konya’ya protokol görüşmeleri ve ziyaretleri için gelen Orgeneral Arif Çetin, ilk olarak İl Jandarma Komutanlığına gitmesinin ardından Konya Valisi Vahdettin Özkan’la bir araya gelerek Konya hakkında bilgiler aldı.

ORGENERAL ÇETİN, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Valilik ziyareti sonrasında Vali Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir USLU, İl Emniyet Müdürü Engin DİNÇ ve beraberindeki heyetle Şehit Polis Memuru R. Akyürek ve Şehit Uzman Çavuş O. Ayyıldız’ın ailelerini ziyaret etti.

 

whatsapp-image-2021-09-25-at-08-43-48-3.jpegwhatsapp-image-2021-09-25-at-08-43-48-2.jpegwhatsapp-image-2021-09-25-at-08-43-48-1.jpeg
Şehit aileleri ziyaretlerinin ardından Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimler Dernek Başkanı Süleyman EGE’i de ziyaret eden Çetin, son olarak İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’le görüştü.

ÇETİN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ DİNÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Programını İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretiyle sonlandıran Çetin, Konya Valisi Özkan ve beraberindeki heyetle birlikte İl Emniyet Müdürü Engin Dİinç’le görüştü. Kapıda Tören Mangasını selamlayan Orgeneral Çetin, şeref defterini imzalamasının ardından Dinç’e Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.