Jesus, Zajc'ın ipini çekti
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, Miha Zajc'ın yerine André Amaro'nun transfer edilmesini istedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un devre arasındaki sürpriz planı ortaya çıktı. Portekizli teknik adam Rennes maçının kurtarıcılarından olan Miha Zajc'ın devre arasında gönderilmesini istiyor.
Zajc'ın yerine stoper istedi
Sarı-lacivertli taraftarların daha çok süre bulmasını istediği Zajc'ı kadroda düşünmeyen Jorge Jesus, Sloven futbolcunun ayrılığından doğacak yabancı oyuncu kontenjanını stoper transferiyle dolduracak.
Öncelikli hedef Andre Amaro
Jorge Jesus'un yönetime verdiği listenin en başında ise sürpriz bir isim var. Giumaraes'in henüz 20 yaşında olan stoperi André Amaro'yu uzun süredir takip eden Jesus, öncelikli olarak bu futbolcunun transfer edilmesini istedi.
Porto, Benfica ve Sporting kapabilir
Portekiz U21 takımına da çağrılan genç futbolcunun gelecek yıllarda Portekiz'n dev takımlarına transfer olmasına kesin gözüküye bakılıyor. Portekiz Ligi'nin gelecek vaadeden yerli stoperleri arasında alan Amaro'nun piyasa değeri henüz 1,5 milyon Euro.
Haber7

