Jesus'un ilk transferi Galatasaray'dan

Sarı-lacivertlilerle yollarını ayıran Jorge Jesus'un yeni takımı ise belli olmuş ve Portekizli teknik adam, Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımıyla anlaşmıştı. 2018-19 sezonunda çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e geri dönen Jorge Jesus, transfere hızlı başladı.
Jesus'un ilk transferi Galatasaray'dan

Sezon başında göreve başladığı Fenerbahçe'de şampiyonluğa ulaşamamasına karşın Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşayan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, finalin ardından sarı-lacivertlilerden ayrıldığını açıklamıştı. Sarı-lacivertlilerle yollarını ayıran Jorge Jesus'un yeni takımı ise belli olmuş ve Portekizli teknik adam, Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımıyla anlaşmıştı. 2018-19 sezonunda çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e geri dönen Jorge Jesus, transfere hızlı başladı.

Icardi'yi istiyor

Transfer döneminde Suudi kulüpleri para saçıp piyasayı allak bullak ederken Jesus da rotayı Mauro Icardi olarak çizdi.PSG ile 1 yıl kontratı kalan oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini kulüp yönetimine ileten Jesus, Türkiye'den başka yıldızlara da kanca atacak.Oyuncuya yıllık 25 milyon Euro'luk bir teklif yapılacağı iddia edilirken sözleşmenin ise 3 yıllık olacağı vurgulandı. Galatasaray'la şampiyonluk sevinci yaşayan Arjantinli forvet, forma giydiği 26 maçta 23 gol atıp 8 de asist yaptı.

Etiketler :