Jevtovic Konyaspor'a dönebilir

Konyaspor bir dönem formasını giyen eski futbolcusu Marko Jevtovic’i tekrar takıma getirebilir.
Jevtovic Konyaspor'a dönebilir

Konyaspor bir dönem formasını giyen eski futbolcusu Marko Jevtovic’i tekrar takıma getirebilir. Jevtovic, Gaziantep FK’nın özel durumundan dolayı sezon sonuna kadar maç yapamama durumu var. Tecrübeli oyuncu yeşil beyazlılarla anlaşma ihtimali yüksek.

2 YIL SONRA DÖNEBİLİR
Konyaspor Jevtovic’i istiyor. Yeşil beyazlıların 2018 yılında Partizan’dan 500 bin euro bonservis bedel ile transfer ettiği ve 3 sezon başarılı bir şekilde forma giydikten sonra Al Ahli’ye gönderdiği Marko Jevtovic, 2 yıl sonra tekrar yeşil beyazlı formayı giyebilir. 29 yaşındaki oyuncu Gaziantep FK’nın deprem sonra lige devam edememe kararı sonrası gündeme geldi. Oyuncu transfere sıcak bakıyor.

STANOJEVİC İLE ÇALIŞMIŞTI
Marko Jevtovic şartların oluşması durumunda eski takımına gelmeye istekli görünüyor. Jevtovic transferi gerçekleşirse sadece eski takımına değil, eski hocasıyla da çalışmış olacak. Sırbistanlı oyuncu Partizan’da birlikte çalıştığı Aleksandar Stanojevic ile bu sefer Konyaspor başarısı için ter dökmeye yakın. Stanojevic Gaziantep FK maçı öncesinde Marko Jevtovic’in yanına giderek hasret gidermişti.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :