Jorge Jesus: Gruptan lider çıkmak istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında Fransa ekibi Rennes konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, gruptaki en güçlü rakipleriyle karşılaşacaklarını, kazanarak gruptan lider çıkacak kaliteye sahip olduklarını söyledi.
Jorge Jesus: Gruptan lider çıkmak istiyoruz

Karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, Rennes'in Fransa Ligi'nde Paris Saint Germain'den sonra en çok gol atan takım olduğunu belirtti.

Kalitelerini sahaya yansıtmaları gerektiğinin altını çizen Jesus, "Yarın gruptaki en güçlü rakibimizle karşılaşacağız. Geçen seneyi 4. sırada tamamladılar. Şu anda da o konumdalar. Paris Saint Germain'den sonra en çok gol atan takım konumundalar. Bu tarz turnuvalarda tecrübeleri var. En iyi şartlarımızda olup kalitemizi ortaya koymamız gerekiyor. Maçı kazanıp gruptan çıkma kalitemiz var." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın bir final müsabakası olmadığını dile getiren 68 yaşındaki çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"Yarınki maç sadece kimin birinci, kimin ikinci olacağını gösterecek. Asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Final olarak bakmıyoruz ama grubu 1. sırada bitirmek istiyoruz. Daha az güçlü takımlarla eşleşmeniz garanti oluyor. İkinci olursanız UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla eşleşiyorsunuz. Ben gerçek final maçlarına final gözüyle bakarım. Avrupa'da final oynarsak ona final gözüyle bakarım."

Kadıköy'de harika bir atmosfer olduğunu anlatan Jesus, "Rakip kim olursa olsun bizim düşüncemiz hep aynı. Fikrimiz var ve maçı nerede oynarsak oynayalım fikirlerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Sakatlıkları konusunda Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres'in durumu King'e göre daha ciddi. Sakatlıkları daha zor o yüzden önümüzdeki maçlarda bizimle olmayacaklar." şeklinde görüş belirtti.

irfan-candan-jesusa-soru.jpg

İrfan Can'dan Jesus'a soru

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci basın toplantısında teknik direktör Jorge Jesus'a soru sordu.

FB TV'den İrfan Can Kahveci'nin sorusu: Hocamız yarın rotasyona gitmeyi düşünüyor mu?

Jorge Jesus: İrfan Can bunu iyi biliyor, idmanlarda kiminle oynayacağımız az çok belli oluyor. Yine rotasyon olacak.

Etiketler :