Juventus Sporting Lisbon UEFA maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şifresiz izle

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final heyecanı Juventus Sporting Lisbon maçı ile devam edecek. Arsenal’i eleyerek önemli bir başarı elde eden Sporting Lisbon bu kez bir başka güçlü rakibi Juventus ile karşılaşacak. Peki, Juventus Lisbon UEFA maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Juventus Sporting Lisbon UEFA maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şifresiz izle

UEFA Avrupa Ligi heyecanı bugün oynanacak 4 karşılaşma ile devam edecek. Çeyrek finalde günün sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri de Juventus ile Sporting Lisbon arasında oynanacak. Ev sahibi Juventus bir önceki turda Freiburg’u elemeyi başarmıştı. Sporting Lisbon ise güçlü rakibi Arsenal’i kupanın dışına itmişti.

İki takım arasında şimdiye kadar oynanan iki karşılaşmada bir beraberlik elde edilmiş diğer maçı ise Juventus kazanmıştı. Bu karşılaşmalar 2017 sezonunda gerçekleşmişti. Maç öncesi ev sahibi Juventus’ta Sciglio dışında eksik oyuncu bulunmazken konuk takım Sporting’de ise Bragança, Paulinho, Cabral ve Ugarte eksikler arasında bulunuyor.

JUVENTUS SPORTİNG LİSBON MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı Exxen ve TV8.5 ekranlarında olacak. Tv8.5 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek olan maç 13 Nisan 2023 Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak.

Etiketler :