Kahve severlere Gülce bir davet

Konya’da farklı çeşitlerde kahve, çikolata ve şekerlemelerle hizmet veren Gülce Kahve zengin tatları misafirlerine sunmaya devam ediyor. Gülce Kahve İşletme Sahibi Fatmagül Akman kahveye olan talebi ve koronavirüs sürecinin etkilerini Yeni Haber okurları ile paylaştı.
Kahve severlere Gülce bir davet

Zorlu süreçte de müşterilerinin taleplerine karşılık vermek için çabaladıklarını söyleyen Fatmagül Akman; “Koronavirüs sürecinde herkeste olduğu gibi bizim işletmemiz için de değişik bir dönem oldu. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda kapalıydık. Kahve ve çikolata sektörü olduğumuz için açamıyoruz. Ama yasağın harici günlerde, gelen siparişler üzerine misafirlerimizin taleplerine karşılık veriyoruz. Bu zor zamanlarda kahveden mahrum kalmamaları için elimizden geleni yapıyoruz ”dedi.

fatmagul-akman-gulce-kahve-2.jpg

‘ZENGİN KAHVE ÇEŞİTLERİ SUNUYORUZ’

İşletmesinde çok sevilen farklı lezzetleri sunduklarını ifade eden  Akman; “İşletmemizde farklı damak tatları için zengin kahve çeşitlerimiz yanında, çikolata, şekerleme, lokum, kuruyemiş, pişmaniye, Talkan kurabiyesi, baharat, pasta malzemeleri, Antep yöresinden salça ve kurutmalık satmaktayız. Hediyelik ürünler, çocuklara özel emojili ve arabalı çikolatalarımız da bulunmaktadır. Kahve çeşitlerimiz misafirlerimiz tarafından çok sevilip talep görürken bunun yanı sıra ürün çeşitlerimizin satışı da devam ediyor” diye konuştu.

gulce-kahve-konya-1-001.jpg

‘İNSANLAR KAHVEYE YÖNELDİ’

Kahve satışlarının bu süreçte de devam ettiğini dile getiren Akman; “Koronavirüs tüm ülkede olduğu gibi bizi de etkiledi.İnsanların evden çıkmama süreciyle beraber satışlarımız da düşüş oldu. Sokağa çıkma yasağı olan günlerde kapalı kalmamız aynı zamanda işletme masraflarının devam etmesi de bizi negatif etkiledi. Bununla beraber evde çalışmaya devam eden ya da evde kalan insanlar kahveye yöneldi. Şuan bu sayede kahve satmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

gulce-kahve-konya-4.jpg

‘ZOR ZAMANLARDA AĞZIMIZ TATLANSIN’

Her sene bayramlarda yaşanan yoğunluğun işletmelerini bu sene nasıl etkileyeceğine dair öngörülerini paylaşan Akman; “İşletmemizde bayram öncesi kahve, lokum ve şekerleme satışımızda yoğunluk yaşanıyordu. Önümüzde iki bayram var. Süreç ile ilgili tahminim, insanların az da olsa evlerine kahve, çikolata şeker alabileceği yönündedir. O yüzden bayrama yakın şeker lokum standımızı açacağız. Talep olacağını düşünüyorum. Zor zamanlarda ağzımız tatlansın isteriz. Ev ortamında aile arasında bayram kutlamaları devam etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

gulce-kahve-konya-2.jpg

‘ÇOCUKLARIMIZA BAYRAM HAVASINI YAŞATMALIYIZ’

Değerlerimizi önceki senelerden farklı olarak bu sene evlerde yaşatılması gerektiğine vurgu yapan Akman; “Bu sene önceki senelerle aynı bayram havası olmayacak. İhtiyatlı davranacağız. Bayram havasından ayrılmadan çikolata, lokum, şeker satışımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Milli manevi değerlerimizi ev ortamında da olsa yaşatabiliriz. Özellikle çocuklarımıza bayram havasını yaşatmalıyız” dedi.

gulce-kahve-konya-3.jpg

‘MANEVİ OLARAK TOPARLANMAK ZAMAN ALACAK’

Sürecin maddi yansımaları kadar manevi açıdan da etkilediğine dikkat çeken Akman; “ Bu süreçten birçok küçük esnaf ciddi etkilendi. Bu sebeple süreç sonrasında toparlanmak zaman alacak. Gelir gider dengesinin bozulmasından dolayı virüs bitse bile maddi sorunlar devam edecek diye düşünüyorum. Maddi olarak zamanla iyileşme olacaktır fakat bunun bir de manevi boyutu var. Sürecin psikolojik boyutunda oluşturduğu etkiler için toparlanma daha uzun zaman alacak sanırım” diye konuştu.

fatmagul-akman-gulce-kahve-1.jpg

‘TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN DUA EDİYORUZ’

Tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Akman; “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın Allah yardımcısı olsun. Zor bir süreçten geçiyoruz. Açıklanan veriler iyileşmeye doğru gittiğimizi söylesede tedbiri elden bırakmadan yaşantımıza devam etmeliyiz. Bakanımızın nezdinde tüm sağlık çalışanlarımız için dua ediyorum. Bir an önce bu salgının bitmesini,ülkemiz ve dünyamızın selamete çıkmasını dilerim. Kahve ve çikolata kokusunda bir bayram geçirelim inşallah” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

TÜRKAN YILMAZ / YENİ HABER GAZETESİ

gulce-kahve-konya-5-001.jpg

gulce-kahve-konya-7-001.jpg

gulce-kahve-konya-10-001.jpg

gulce-kahve-konya-9-001.jpg