Kalbine yenik düşen AK Partili Belediye Başkanına veda

Bir süredir göğüs kanseri tedavisi gördüğü hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Samsun'un Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, son yolculuğuna uğurlandı.
Kalbine yenik düşen AK Partili Belediye Başkanına veda

Göğüs kanseri ile mücadele eden 55 yaşındaki Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, dün tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden evli ve iki çocuk annesi Özel'in cenazesi, Ladik'teki evinin önünde helallik alındıktan sonra Ladik Merkez Avcı Sultan Mehmet Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze töreninde eşi Dr. Gürkan Özel ve kızları Dilruba İlayda ile Dilsude İlayhan gözyaşlarını tutamadı.

Cenazeye Samsun Valisi Zülkif Dağlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ile Ersan Aksu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kalbine yenik düşen AK Partili Belediye Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Etiketler :