Kalenderhane daha huzurlu olacak

Konya Kalenderhane Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Erben, mahalle sakinleriyle her zaman iç içe olarak sorunların ve isteklerin karşılanması için elinden geleni yapacağını söyledi.
Kalenderhane daha huzurlu olacak

Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Kalenderhane Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Erben, hedeflerini gazetemizle paylaştı. Erben, sözlerine şu şekilde başladı; “1962 Konya doğumluyum. Konya’da ikamet ediyorum. 1992-2004 yılları arasında Karatay’a bağlı, eski ismiyle Küçük Sinan Mahallesi’nde muhtarlık yaptım. Şu anki ikamet ettiğim Kalenderhane Mahallesi’ne 23 yıl önce taşındım. Mahalle sakinleri ve arkadaşlarım tekrar muhtarlık için aday olmamı istediler. Ben de böyle bir yola çıktım. Şu anda mahalledeki seçmen sayısı 4 bin 100 civarında. Bir mevcut muhtar, 2 kadın ve ben muhtarlık yarışı için mücadele ediyoruz. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin bütün milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

muhtar.jpg

‘TÜM MAHALLE SAKİNLERİ ULAŞABİLECEK’

Hedeflerinden bahseden Erben, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Mahalle muhtarlarından ilk istenen, ihtiyaç sahibi insanlara yardım edilmesi olur. Belediyelerimiz zaten yardım ediyorlar ama bizim de şahsi olarak tespit edeceğimiz insanlar oluyor. Zaten sürekli belediyelerle muhtarlıklar iletişim halinde oluyor. Belediyelerimiz de bu konuda oldukça duyarlı. Ben de isteklerin, sıkıntıların anlatılabileceği, tüm mahalle sakinlerinin ulaşabileceği bir WhatsApp grubu oluşturmayı hedefliyorum. Mahallede yapılacak değişikliklerin, isteklerin halkla istişareli şekilde karar verilmesini istiyorum.”

 Muhabir
Etiketler :