Kaleye İrfan Can hamlesi!

Geçtiğimiz günlerde iki yedek kalecisi ile yollarını ayıran Konyaspor’da, Bosna-Hersek’li İbrahim Sehic’in alternatifi için çalışmalar sürüyor.
Kaleye İrfan Can hamlesi!

Geçtiğimiz günlerde iki yedek kalecisi ile yollarını ayıran Konyaspor’da, Bosna-Hersek’li İbrahim Sehic’in yedeği için çalışmalar sürüyor.

32 yaşındaki eldiven ile forma rekabetine girebilecek yerli bir kaleci arayışında olan yeşil-beyazlılar, küme düşen Göztepe’nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat’ı gündemine aldığı belirtildi.
 33 yaşındaki Eray Birniçan ve 27 yaşındaki Erten Ersu ile yollarını ayıran Konyaspor, yerli kaleci arayışlarına devam ediyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken İbrahim Sehic ile forma rekabetine girebilecek Türk bir kaleci arayışında olan yeşil-beyazlılar Süper Lig’den düşen Göztepe’nin 23 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat’ı gündemine aldığı iddia edildi. Konyaspor’un Avrupa’da oynayacağı için genç eldivenin yeşil-beyazlı kulübe  gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon İzmir ekibinin 32 maçında kaleyi koruyan 1.93’lük İrfan Can, ağlarında 46 gol gördü. (Spor Servisi)