'Kalite kontrol edilmez üretilir' dediler, Konya'da üretip dünyaya ihraç ettiler

Konya'da yaklaşık 40 yıldır tarım makinaları için dişli ve şanzıman üretimi yapan Devran Dişli, kaliteyi öncelik alarak çalışmalarını sürdürüyor. 'Kalite kontrol edilmez, üretilir' politikasıyla hareket ettiklerini vurgulayan firma sahiplerinden Yusuf Haykır, "Üretimlerimizin yaklaşık yüzde 20'sini dünya ülkelerine ihraç ediyoruz." dedi.
'Kalite kontrol edilmez üretilir' dediler, Konya'da üretip dünyaya ihraç ettiler

Tarım makinaları için dişli ve şanzıman üretimi yaptıklarını söyleyen Devran Dişli Firma Sahiplerinden Yusuf Haykır, "Başta düz konik dişliler olmak üzere, spiral konik,helis,düz,kramayer dişli, sonsuz vida ve çark üretimi yapan firmamız aynı zamanda tarım makinaları şanzımanları üretmektedir. Yılda 60000 adet düz konik, 10000 adet spiral konik, 50000 adet düz dişli ve 3000 metre kramayer dişli üretme kapasitesine sahip olan firmamız sektörün öncü firmalarındandır." dedi.

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler.jpg

'KALİTEYİ ESAS ALIYORUZ'

Firmaları adına temel prensibin kaliteli ürün üretmek olduğunu vurgulayan Yusuf Haykır, "'Kalite kontrol edilmez,üretilir' politikasını kendisine referans alarak, üretimde kaliteyi temel esas edinen firmamız müşterilerine en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunmak için yüksek hassasiyet sarf ederek üretimini aralıksız sürdürmektedir. Firmamız Ar-Ge çalışmaları ile 'daha yüksek kalite, daha az maliyet' hedefini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler-001.jpg

ÜRETİMLERİNİN YÜZDE 20'Sİ İHRACAT

Dünyanın çeşitli ülkelerine ürün gönderdiklerini dile getiren Yusuf Haykır, "Üretimlerimizi tamamen Konya'da yapıyoruz. İç piyasaya, Avrupa'ya ve Orta Doğu'ya ürünlerimizi gönderiyoruz. Üretimlerimizin yaklaşık yüzde 20'sini ihraç ediyoruz. Devran Dişli olarak başlıca hedefimiz daha çok ihracat yapmak. Ülkemizin ekonomik durumunu da göz önüne alırsak daha çok üretim yapıp daha çok ihracat yapmayı hedefliyoruz." dedi.

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler-004.jpg

'TARIM FUARINA İYİ Kİ KATILMIŞIZ'

Konya Tarım Fuarında yer aldıklarını ve verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Yusuf Haykır, "Konya'da bu sene 20. kez düzenlenen tarım fuarına yoğun katılım oldu. Ciddi bir kalabalık vardı. Yabancı ziyaretçi sayısında da önemli bir artış oldu. Umduğumuzu bulduk diyebiliriz. Daha önce 10 yıl kadar evvel katılmıştık. Bu sene iyi ki de katılmışız dedik. Yaklaşık 8 firmayla olumlu görüşmeler yaptık. Bunların yarısı da yurt dışı firmaları oldu. Fuarı verimli tamamladık. Bu sene Rusya'dan, Ukrayna'dan ve Orta Doğu'dan yoğun bir katılım gördüm. Onlar da fuarımızdan memnuniyetlerini dile getirdi." diyerek sözlerini tamamladı.

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler-002.jpg

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler-003.jpg

kalite-kontrol-edilmez-uretilir-dediler-konyada-uretip-dunyaya-ihrac-ettiler-005.jpg

Etiketler :