Kaliteli ve hesaplı yedek parça ürünleriyle Konya Tarım Fuarının gözde markası oldular!

Konya'da düzenlenen ve bu sene 20.'si gerçekleştirilen Konya Tarım Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çekmeye devam ediyor. 5 Mart'ta başlayan ve 9 Mart Cumartesi gün sonuna kadar ziyaretçilere kapıları açık olan fuarda, balya ve biçerdöver yedek parçaları üreticisi Balegro'nun standı, kalitesi ve fiyat performansıyla yoğun ilgi görüyor.
Kaliteli ve hesaplı yedek parça ürünleriyle Konya Tarım Fuarının gözde markası oldular!

Konya’da 6 yıl önce temelleri atılan ve kısa sürede sektörde üst sıralara yerleşen Balegro, Konya Tarım Fuarının da gözde markalarından olmayı başardı. Kaliteli ürün ve uygun fiyat performansıyla bu sene yine tarım fuarında yerini alan Balegro’nun Firma Sahibi Berk Kızılöz, balya makinası ve biçerdöver yedek parçalarında ihtiyacı olan herkesi beklediklerini kaydetti. Üretimlerini Konya’da yaptıklarını söyleyen Berk Kızılöz, “Balegro Tarım firmamız 2018 yılında kuruldu. İlk zamanlarda küçük balya makinalarının parçalarını üretiyorduk. İlerleyen dönemde büyük balya makinaları parçaları ve biçerdöver yedek parçalarını üretmeye başladık. Küçük balya makinası parçasında iyi bir ivme yakalamıştık. Sonrasında diğer parçaları ürettik ve her üretimimizi de başarıyla gerçekleştirdik. Ürünlerimizin tamamını kendimiz Konya’da üretiyoruz. Fabrikamız Aspak 3 Sanayi Sitesinde bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

balegro-tarim-konya-9.jpg

‘TÜRKİYE’NİN EN ETKİLİ TARIM FUARI’

Konya Tarım Fuarının Türkiye’nin alanında en etkili organizasyonu olduğunu kaydeden Berk Kızılöz, “Konya Tarım Fuarında ikinci kez yer alıyoruz. Geçen yıl ilk kez katıldığımız ve verim aldığımız bu fuarda bu sene daha da verimli geçiyor. 2023’te 250 binin üzerinde ziyaretçi gelmişti. Bu yıl çok daha fazlası bekleniyor. Geride kalan 3 günde de bunu gördük. Gayet güzel bir yoğunluk var. Standımıza da ilgi güzel. Yurt dışından da misafirlerimiz geldi. Libya’dan İki farklı firmayla iş anlaşması yaptık. Fuardan sonra görüşmek üzere sözleştiğimiz müşterilerimiz de oldu. Konya Tarım Fuarı hakikaten Türkiye’nin en etkili tarım fuarı. İzmir’de de, Antalya’da da bu organizasyonlara katıldım. Böylesini görmedim. En büyüğü, en kapsamlısı ve en faydalısı Konya’mızda düzenlenen tarım fuarı oluyor. Şehrimizde bu denli bir fuar düzenlendiği için mutluyuz.” dedi.

balegro-tarim-konya-7.jpg

YABANCI MÜŞTERİLERİN İLGİSİ MEMNUN EDİYOR

Yurtdışından gelen ziyaretçilerden de yoğun iğli gördüklerini dile getiren Berk Kızılöz, “Yabancılardan da güzel bir ilgi var. Örneğin Filistin’den gelen bir müşterimiz düzenli olarak her yıl Konya Tarım Fuarına katılım sağlıyor. Bu sene de geldi. Yabancı müşteriler de pazarlık yapıyorlar. Fiyatlarda indirim istiyorlar. Bizler de gerektiği şekilde yardımcı oluyoruz. Yurtdışına da ürün gönderiyoruz. Libya’ya, Romanya’ya, Hollanda’ya, Irak’a ihracatımız oldu. Hem iç piyasaya hem de dış piyasaya hitap ediyoruz.” şeklinde konuştu.

balegro-tarim-konya-4.jpg

‘KONYA’DA KALİTELİ VE HESAPLI HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Konya’da gelecek dönemde de kaliteli ve hesaplı hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Berk Kızılöz, “Balegro olarak hedefimiz biçerdöver parçalarında tam teşkilatlı olarak üretim yapmak istiyoruz. Yaklaşık 2 bin kalem parça ürünü bulunuyor. Şu anda yaklaşık 500 parçanın üretimini yapıyoruz. Yakında da tamamını üretmek istiyoruz. 16 kişilik ekiple Konya’da bu alanda en kaliteli hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

balegro-tarim-konya-haber-3.jpg

balegro-tarim-konya-6.jpg

balegro-tarim-konya-5.jpg

balegro-tarim-konya-8.jpg

balegro-tarim-konya-haber-2.jpg

balegro-tarim-konya-1.jpg

Etiketler :