Kamp programları belli oldu, Konyaspor Anadolu'da kalacak

Kamp merkezi Türkiye oldu. 2023-2024 sezonu kamp programları belli olmaya başladı. Konyaspor ve diğer Anadolu kulüpleri yurt dışı masraflarından dolayı rotayı yurt içine çevirirken rekor zarar açıklayan 4 büyükler, harcamalardan tasarruf etmedi ve yurt dışı kamp programı hazırladı.
Kamp programları belli oldu, Konyaspor Anadolu'da kalacak

Süper Lig’de 4 büyükler olarak geçen kulüplerin toplam borcu nerdeyse bir ülkenin dış açığı kadar büyük olmasına rağmen kulüpler yeni sezon öncesinde artan kur fiyatlarına ve gelirlerinin azalmasına aldırış etmediler ve yeni sezon hazırlıklarına yurt dışında başlama kararı verdiler. Bu doğrultuda son şampiyon Galatasaray Avusturya’da, Fenerbahçe Rusya’da, Trabzonspor Slovenya’da kamp yapacak.

luksten-vazgecmediler.jpg

KONYASPOR ERZURUM'A GİDECEK

Beşiktaş’ın kamp programı basına yansımadı. Konyaspor başta olmak üzere diğer Anadolu takımları gelirlerin azalması, giderlerin artması ve yurt dışı masraflarından dolayı rotasını yurt dışından Erzurum, Bolu ve Antalya’ya çevirmiş durumda. Yeşil beyazlılar 2023-2024 sezonu hazırlıklarını temmuz ayının ilk haftasında Konya’da toplandıktan sonra 1 hafta sonra Erzurum’a geçecek.

 Muhabir
Etiketler :