Kara yollarında durum (10 Mayıs 2023)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kara yollarında durum (10 Mayıs 2023)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşakları 88-89. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten sağlanıyor.

TİS Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları 2-4. kilometrelerinde Özerli viyadüğündeki genleşme derzi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Karaburun-Zeytinler kavşakları 38-41. kilometrelerinde İçmeler Doğal Yaşam Köprüsü yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım sol ve orta şeritten devam ediyor.

Kocaeli-Yalova yolunun 13-14. kilometrelerinde (Taşköprü mevkisi) menfez yapım çalışması nedeniyle ulaşım Yalova istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Denizli-Tavas-Muğla yolu, 22-25. kilometrelerindeki patlatmalı yapım çalışması sebebiyle bugün 14.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde sağ şeritlerde daraltma yapılıyor. Bu kesimde ulaşım ikişer şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kayseri-Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerinde yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Artvin-Erzurum yolunun 0-38. kilometrelerindeki 13 tünelde yapılacak elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 0-43. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Etiketler :