Kara yollarında durum (13 Haziran 2023)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kara yollarında durum (13 Haziran 2023)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Saray-Lüleburgaz kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun önce Edirne sonra İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşıma iki yönlü izin veriliyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmir Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Bursa Batı-Karacabey kavşakları 31-37. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple çalışma programına göre önce İzmir, daha sonra İstanbul istikametlerinde bant aktarımı yapılarak, ulaşım karşı istikametten iki yönlü sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun İzmir istikameti 88-89. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması dolayısıyla trafik akışı sol ve orta şeritlerden devam ediyor.

Trabzon-Maçka yolunun 4. kilometresindeki Şehit Eren Bülbül Tüneli'nde elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometrelerinde farklı seviyeli kavşak ve köprü genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım Liman D Kapısı ayrım kolundan kontrollü gerçekleştiriliyor.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresindeki heyelan dolayısıyla Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Elazığ-Diyarbakır yolunun 51-53. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kangal-Gürün ayrımı yolunun 54-66. kilometrelerinde orta refüjdeki hendek çalışması sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Etiketler :